Slip ons

slip ons

Huhuhu – afslutningen på mit bachelor-projekt var ikke det eneste gode, der skete i går: Da jeg kom hjem havde postmanden nemlig været forbi med en pakke fra h&m! Jeg har godt nok set dem på mange blogs siden jeg trykkede ‘køb’, så her til foråret kan jeg rigtig være unik sammen med alle andre – det bliver skide godt :D!

Umiddelbart virker kvaliteten ret ok – i hvert fald prisen taget i betragtning. Jeg gav 198,- inkl. fragt fordi jeg brugte koden 1304, der giver 50 kroners rabat. Indtil den 19. burde koden 1055 give fri fragt og for nogen (men ikke mig) giver 0560 25% på ordren.. Skoene finder i her – kan i lide dem?

Bloglovin

6 Comments

Filed under New in

6 Responses to Slip ons

 1. Mia

  Lækre sko! Gad vide om de er i butikkerne endnu? Glæder mig til at se hvordan du styler dem :-)

  • nanabech

   Jeg kunne ikke finde dem i nogle af de fysiske butikker i hvert fald – men om det er fordi de ikke er der endnu, eller om de er revet væk, det ved jeg ikke.

 2. Jeg er vild med dem og overvejer selv at købe dem, men hvordan er de i størrelsen? Kan nemlig ikke finde dem i den lokale H&M, så skal også bestille dem på nettet. :-)

  • nanabech

   Jeg kunne heller ikke finde dem i de fysiske butikker – 4 h&m’er, intet held – så jeg satsede på, at de var normale i størrelsen og bestilte en 38, som jeg normalt er og de passer perfekt med lige omkring 1,5 cm foran min storetå, når jeg står helt fladt (præcis som min mor har lært mig :D )..

 3. Cenia

  Årh de er så flotte!! Har virkelig kæmpet hårdt for ikke at købe dem.
  De 25 % virker heller ikke for mig, så du er ikke den eneste. ;)

  • nanabech

   Haha – jeg overvejede dem virkelig også længe, men til den pris kunne jeg simpelthen ikke lade være i længden ;)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>