Ønsker til lejligheden

for the apartment..

Klik på collagen for links

Jeg er ramt af mandag i dag. Ikke fordi jeg egentlig har skullet noget madnags-nedern – der har bare været rigtig mørkt og gråt i dag, synes jeg. Mit kamera vil ikke fokusere ordentligt, når der ikke er lys nok og jeg fryser bare.. Så jeg tog til flow yoga i eftermiddag og fik det lidt bedre – og så gik jeg hjem og drømte om ting til lejligheden. Hvis jeg ikke kan gøre udenfor federe, så kan jeg da gøre min lille hule endnu hyggeligere ;)..

Jeg drømmer om mere lys, bløde skind, lidt liv i form af stueplanter – allerhelst et oliventræ – og så nogle fede prints på mine vægge.. Åh, mandags-blues.. Og så virker Netflix ikke engang -.- .. Nu tror jeg bare, at jeg vil spise aftensmad og se nyheder..

Bloglovin

2 Comments

Filed under Interior

2 Responses to Ønsker til lejligheden

  1. Totalt sweet lampe, den er så fed!

    Knus og kram Gittemary.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>