daniel wellington ashfield

Jeg hedder Nana Bech, og jeg er mode-/livsstilsblogger med base i Århus. Jeg er i øjeblikket gravid med termin i slutningen af marts – en ny, stor del af mit liv og dermed også bloggen.

Fokus herinde har fra starten i 2012 været mode, som man har råd til. Jeg er en sucker for lækre klassikere i gode materialer, der kun bliver smukkere med tiden. Kvalitet over kvantitet. Min egen grundstil, både i garderobe og bolig, ligger et sted mellem den nordiske minimalisme, nogle rockede grundelementer – ind i mellem med et vink til streetstylens mere legende tendenser.

Jeg håber, du har lyst til at læse med!

Jeg kan kontaktes personligt af virksomheder og i forbindelse med samarbejder på nanabech@hotmail.com

For annoncering kontakt venligst salg@bloggersdelight.dk

Find mig også på Instagram @nanabech

Brug af billeder: Jeg er som udgangspunkt helt ok med, at billeder bruges i ikke-kommercielle sammenhænge, så længe du husker at spørge mig først og desuden henvise tydeligt til bloggen her. Ønsker du t bruge et billede i kommerciel sammenhæng, kontakt mig da på nanabech@hotmail.com.

Indlæg kan indeholde affiliate links (reklamelinks), hvor man ved køb støtter mig og mit arbejde på nanabech.com. Disse vil altid være markeret med en stjerne (*).