Januar-agtigt

Eurowoman

Øj, jeg er virkelig ramt af januar-sløvsind.. Jeg har så mange idéer til indlæg – og jeg har faktisk også tiden til at skrive dem. Alligevel gik dagen i går fx med the walking dead, en tur i silvan efter dims til tøjstativ, mere walking dead og så noget uspecificeret netflix.. Mit humør og måske i særdeleshed min energi hænger uløseligt sammen med vejret, så jo mere kedeligt, koldt og gråt det er – des mindre overskud har jeg. Puh, det er godt, at dagene alligevel er ved at blive lidt længere..

Nå. Men i dag prøver jeg at tage mig sammen – jeg skal lige drikke min kaffe og vende nogle sider i det nye Eurowoman, der lige er landet.. Men så vender jeg også tilbage med tøjstativs-update og det er altså blevet rigtig fint :)

Bloglovin

2 Comments

Filed under Interior

2 Responses to Januar-agtigt

 1. Det kender jeg alt for godt. De dage, hvor man om aftenen kan sige: “Hvad har jeg egentlig brugt min dag på?”. Skræmmende.
  Nu håber vi på flere lyse dage og knap så grå toner i vejret :)

  Kh Mette
  http://www.mettevinther.blogspot.com

  • nanabech

   Jamen præcis! Det er altså en lidt træls følelse /: .. Ja, lad og håbe på at foråret snart dukker op – eller at solen i det mindste gør det ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>