Nyt til væggene - små ting, stor forskel

Et godt tip til det vildeste udvalg af rammer

bga nordic

Reklame for BGA Nordic

Kender I BGA Nordic? Det var søde Pernille Bøgh, der introducerede mig til shoppen for et års tid siden, tror jeg, og den er altså en anbefaling værd! Det er primært rammer jeg har købt derfra, for de har et helt sindssygt stort udvalg – også af de skæve størrelser, man ellers aldrig kan finde uden at skulle have det specialfremstillet. Jeg er mest på rå egetræsrammer eller tynde sorte rammer, men er man til fest og farver er det der også – det kunne for eksempel være cute til et børneværelse, tror jeg.

Det er også hos BGA Nordic, at jeg har købt mine albums til de allerbedste familiefotos (for helt ærligt, det er sjovere end at flippe gennem mobilen). Så ja, jeg har været forbi mere end et par gange, men det var faktisk først i forbindelse med samarbejdet her, at jeg fik kigget nærmere på deres spejle, hvor udvalget er næsten lige så godt, som på rammerne. Specielt de helt simple spejle, som dem på collagen, synes jeg ellers aldrig man kan finde nogen steder – i hvert fald ikke, hvis man gerne vil kunne betale for dem. Det store helkropsspejl mangler jeg virkelig ofte, så når jeg engang flytter fra lejligheden her (hvor der ikke er plads nogen steder), er det selvskrevet! Det runde kunne jeg godt se på et badeværelse, både her hvor jeg bor nu, hvis vi ellers måtte skifte det ud, men i særdeleshed over vasken på et nyt, fint badeværelse. Helt simpelt og fint.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til væggene - små ting, stor forskel