Babywearing - vikle, sele og in-between

Nyt til væggene – små ting, stor forskel

plakater

Reklame for Poster Store

Det er det samme hvert år: Sommerferien kommer og går, hverdagen vender tilbage og så kommer rastløsheden. Der skal ske noget! Jeg rydder altid rigtig meget op på det her tidspunkt – noget smides ud, en masse sælges videre… Nåja, og så skal der jo altså noget nyt til i både indretning og garderobe.

I denne omgang er det væggene, der har fået en overhaling i samarbejde med Poster Store og det er simpelthen så vildt, hvad det kan gøre ved én, at det er noget nyt, der fanger øjet. Og ja, så er plakater bare den nemmeste og hurtigste måde at ændre udtrykket i et rum, uden at sprænge budgettet. Specielt plakaten herover til venstre (den med træet og den gule cirkel) er jeg helt vild med, da den tilføjer lidt farve uden at larme – for som I måske har luret, er vi ret glade for de mere afdæmpede farver i indretningen herhjemme.

Hvis I selv står og skal skifte ud på væggene, så lur lige udvalget af fine posters – priserne er virkelig fine og med nana30 er der -30% at hente på plakater (minus ‘selection’-plakaterne) de næste to uger.

plakater

Som det bloggerbarn, han nu engang er, har Oskar også fået lidt nyt hjem, og både hvalerne og nutteræven er blevet peget på og snakket til siden de kom op. Med lidt held, bliver “Narhval” et af hans første ord. Det var virkelig sødt at se, hvordan han fulgte med, da Christian hang plakaterne op over hans seng – han har ikke sit eget værelse, så det er ligesom hans lille hyggekrog i soveværelset. Vi samsover stadig, men efter jeg har taget en side af, er han blevet virkelig glad for at kravle op og lege i sengen og pege på plakaterne. Det er i øvrigt også derfor, at de hænger så lavt – det gør det meget nemmere at pege og se, når man er et lillebitte menneske, der gerne vil trykke på de ting, man peger på. Men årh, hvor jeg glæder mig til at han en dag kan få sit eget værelse, så jeg for alvor kan begynde at lege med børneindretning – det er jo det hyggeligste i verden!

plakater

I stuen er det Vee Speers ‘Botanica‘, der er rykket ind – den er noget mere feminin end hvad jeg normalt falder for, men der er bare noget med den minimalistiske form på blomsterne og den ret dæmpede lyserøde, der virkelig spiller. Så mangler vi bare et nyt sofabord, en fedt gulvtæppe og at få styr på ledningerne under tv-møblet… Det er den eneste hage ved at begynde de her små indretningsprojekter – når man først ændrer på én ting, er det vildt fristende at forsætte med det ene og det andet!

Badeværelset har, som det sidste rum, også fået en lille upgrade. Det er i virkeligheden der, der er gjort mindst, fordi billederne bare er sat på hylden, men det er nok det rum, hvor forskellen faktisk er størst. For ud over, at det er hyggeligt at få lidt mere natur ind på fjerde sal i Århus, så minder billederne med græsserne og havet mig om stranden ved mit sommerhus – mit ultimative ‘happy place’ – så hele rummet giver mig pludselig en helt anden ro nu. Ret vildt, hvad billeder kan gøre.

plakater

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babywearing - vikle, sele og in-between