Vuggestuestart og en indre konflikt

Siden sidst…

Det er ikke kun som nybagt mor, at tiden flyver afsted – det bliver den somehow ved med. I dag er Oskar præcis 15 måneder, og det passer vist nogenlunde med antallet af indlæg på bloggen siden han kom til verden. Det var altså ikke lige planen, men livet skete og jeg har faktisk ikke rigtig savnet at blogge – altså indtil nu.

For jeg savner at skrive, kan jeg mærke, så nu skal det være. Og så håber jeg bare, at nogle af jer stadig er med derude.

Øverst på listen er et indlæg om secondhand shopping til småbørn, et indlæg eller to måske om kroppen før, under og efter fødslen, lidt mere vuggestuesnak og så overvejer jeg, om jeg snart skulle få skrevet den der fødselsberetning færdig – er der overhovedet interesse for den stadig? I er selvfølgelig også altid velkomne til at byde ind, hvis der er bestemte emner, I er nysgerrige på.

 

Og skal vi lige tage en hurtig “Siden sidst?” Siden sidst…

… er jeg kommet i gang med Yummy Mummies på Netflix – shit mand, et cirkus! Har I set det? I can’t even.

… har jeg forsøgt at skære gevaldigt ned på shopping til mig selv og det går sådan nogenlunde. Specielt indtil udsalget startede. Jeg har klikket den her hjem fra Other Stories’ udsalg (reklamelink) og jeg skal virkelig tage mig sammen for ikke at trawle H&M, Asos og jeg ved ikke hvad igennem. Iiiih.

… har jeg købt sandaler til Oskar. På udsalg. For flere penge end jeg gider bruge på sandaler til mig selv nærmest. Små fødder, store priser, I guess.

… har jeg haft kæmpe Northside FOMO. KÆMPE! Men Oskar bliver stadig ammet i søvn, og så blev det altså for besværligt. Næste år though!

… har jeg facet min tandlægeskræk og været hos tandlægen for første gang i flere år end jeg vil indrømme. Det var faktisk ikke så slemt. Altså indtil jeg skulle have trukket en visdomstand ud, betale for det og derefter ikke spise fast føde i cirka en uge. Kristus.

… har jeg været et smut i smukke Ribe og fået helt vildt lyst til at tage på roadtrip gennem Danmark, når Oskar ellers gider sidde i autostolen mere end en halv time ad gangen.

… har jeg købt flybilletter til årets sommerferie. Oskars første flyvetur. Det skal nok blive spændende.

2 kommentarer

 • Signe

  Ja, ja, ja! Jeg vil så gerne læse din fødselsberetning. Og dine indlæg om kvindekroppen før, under og efter! Vuggestuetanker bliver også et kæmpe ja tak.
  Mvh en fellow mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Juhuu, godt at høre! Og fantastisk, at der stadig er nogen ude på den anden side af skærmen <3 <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestuestart og en indre konflikt