Vinterens varmeste støvler

Januarudsalg til de mindste

babytøj udsalg

reklamelinks: 1: heldragt 2: strik 3: cardigan i uldblanding 4: forede bukser
5: fløjsoveralls 6: strik 7: cardigan i merinould 8: helddragt 9: forede bukser

First: 2019 bliver året, hvor bloggen kommer op i gear igen. Jeg har altid skrevet mine indlæg meget spontant, men det fungerer simpelthen ikke for mig længere – ikke på samme måde i hvert fald. Jeg har så mange idéer til indlæg for tiden, men det passer aldrig rigtig med hvornår Oskar så sover eller jeg lige har overskud til at skrive det.

Jeg har også tænkt en del over formatet herinde, for der er godt nok gået meget mommy-blog i den herinde, hva? Det troede jeg ellers ikke for et år siden, men hvad hjertet er fyldt af…

Og hjertet er fyldt med Oskar. Jeg har nærmest ikke kigget udsalg i år (men det kan jeg selvfølgelig stadig nå…) –  og det jeg har luret på, har været til Oskar. Jeg troede ellers ikke, at jeg manglede noget til ham, men han er simpelthen begyndt at gnatte så meget mad ind i sit tøj, og vi har ikke en vaskemaskine herhjemme, så altså…

Mine favoritter online er H&M og Zara, der begge virkelig er stærke på både design og pris – en del af det er virkelig fjollet billigt her under udsalget! Det er de fineste farver og kvalitetsmæssigt har jeg været tilfreds med ting fra begge brands. Derudover havde jeg håbet, at Arket havde kørt et federe udsalg, men jeg skal da lige love for, at det er en slatten omgang. De har ellers nogle vildt fine ting. Og hvis I har lidt flere penge at lege med, så vil jeg virkelig anbefale Hanfalke!

udsalg baby

reklamelinks 1: cardigan 2: bukser 3: heldragt 4: jakke
5: strik 6: fløjsbukser 7: bukser 8: strik 9: natdragt 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterens varmeste støvler