Skal Oskar i vuggestue?

Den fineste frakke

Moves by Minimum Belva coat

reklamelink: Moves frakke på 60% her 

Jeg elsker frakker! Det er by far mit svageste punkt, når det kommer til nye ting, jeg pludselig ikke kan leve uden. Den her fra Moves by Minimum har jeg været så heldig at få i gave, og den har hængt på mig siden (med undtagelse af en håndfuld dage, hvor min lillesøster hapsede den), fordi øj, der er meget frakke for pengene! Jeg er mest til den åben som på billedet, men jeg må indrømme, at det lige classer et outfit lidt op, når den snørres helt tæt i taljen. Den kan begge dele, og så har Moves ramt den perfekte kølige nuance. Det er 50% uld i øvrigt, og jeg bruger den flittigt lige for tiden uden at fryse.

Linket under billedet går til AndPants, der har sat den ned til 400kr, men både Moves og storesøsteren Minimum kører selv ganske habilt udsalg med blandt andet min ternede frakke (som jeg har på her), den vildeste læderjumpsuit (som jeg burde eje og have på altid) og den her bluse/skjorte/body-ting, som jeg havde været sygt meget på, hvis jeg ikke stadig ammede.

5 kommentarer

 • HS

  Haps! Jeg har seriøst de sidste par sæsoner ledt efter en budgetvenlig (penge hænger ikke ligefrem på træerne når man er på dagpenge og har barn :p ) beige uldfrakke, og har som så sent som i går og formiddags scrolled diverse udsalg for at lede efter én! Tusind tak for link, den er hermed bestilt – tænker det er okay når nu jeg har fødselsdag i næste uge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, selv tak :D! Jeg håber, at du bliver lige så glad for den som mig! Jeg har virkelig også ledt og ledt af det rigtige snit i den rigtige nuance, og det er helt sindssygt så svært det er, hvis man ikke lige har budget (eller lyst) til at smide flere tusinde efter en frakke. Moves to the rescue <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haps! Jeg har seriøst de sidste par sæsoner ledt efter en budgetvenlig (penge hænger ikke ligefrem på træerne når man er på dagpenge og har barn :p ) beige uldfrakke, og har som så sent som i går og formiddags scrolled diverse udsalg for at lede efter én! Tusind tak for link, den er hermed bestilt – tænker det er okay når nu jeg har fødselsdag i næste uge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Eej, hvor er det godt at høre! Jamen det er nemlig er helt sindssyg pris – og jeg er i hvert fald vildt glad for min!
   Og hey, tillykke i næste uge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De der beige frakker falder lige i min smag!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal Oskar i vuggestue?