Om noget så simpelt som en t-shirt

En massiv oprydning på badeværelset

hudpleje gravid

Jeg har skrevet lidt om hvordan jeg ryddede op og ud for at nå frem til en skånsom hudpleje, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid – men jeg tænker, at det næsten er sjovere at lave en status nu her, efter en ny hverdag ligesom er faldet på plads, og jeg har fundet mig til rette med nye rutiner.

Helt kort, har mine tanker om nye produkter været sådan her:

 • Ingen parfume i de produkter, jeg har på huden hele tiden.
 • Ingen unødvendig kemi (og allerede her kommer jeg lidt til kort, for jeg ved ikke andet, end hvad producenterne selv fortæller mig. Men altså…).
 • Det skal virke! Jeg skal kunne se eller mærke en forskel og det skal være pengene værd.
 • Jeg skal gide at bruge det, så det skal ikke tage for lang tid eller være besværligt at huske.

I den længere version er det her mine tanker om produkterne på billedet – lav en kop kaffe, og sæt jer godt tilrette.

Under graviditeten skar jeg helt ind til benet – hvad var virkelig nødvendigt: Rens og fugt. Jeg brugte Foreo til rens og silkeessens og en økologisk mandelolie til fugt. Derudover skar jeg heeelt ned på make-up. Som i helt ned. Lidt forskellige produkter til mine bryn og Benecos’ mineralpudder.

I starten af året var jeg inviteret til et event med Miild, hvor vi kunne prøve de forskellige produkter, og da Miild har både allergimærket, Svanemærket og EcoCert, var det ret oplagt at prøve af netop der. Efter eventet købte jeg selv mineralpudder, concealer og brynkit – alle tre produkter, der fungerer enormt godt for mig, og som heldigvis holder længe. Jeg er ikke engang tæt på, at have brugt nogen af dem op (og det er altså meget rart, prisen taget i betragtning – det er pengene værd). Oskar er inde i en fase nu her, hvor det åbenbart er en fest at slikke/suge/bide mig i ansigtet, og så er det altså rart at vide, at det ikke er en katastrofe i forhold til hvad jeg har på huden.

Når det kommer til hudpleje, kørte jeg lidt død i mandelolien alene – den er fin, og jeg bruger den stadig (specielt på kroppen), men når det kommer til et ansigt fyldt med søvnunderskud, skal der altså lidt mere til. Jeg har været nysgerrig på Purely Professionals hudpleje længe, og kan for the life of me ikke forklare, hvorfor jeg ikke har testet det af lidt før. Purely Professional er parfumefrit og baseret på en ‘less is more’ tankegang, der resonerer godt hos mig. Pt kører jeg med rens, serum og dagcreme derfra. Rensen er sådan en lækker skummefætter, og sådan noget er jeg lidt en sucker for. Jeg bruger den om aftenen, gerne sammen med Foreo, der stadig er en favorit. Serum bruger jeg morgen og aften, og den her er virkelig en potent en af slagsen – kæft, den virker! Jeg købte den i slut-juli og der er stadig en del tilbage, tror jeg. Dagcremen bruger jeg kun om morgenen, da der er spf i (og det gider jeg ikke sove med). Den er ikke sådan wow-lækker, men den fugter godt og længe.

Og og og – the joker! Eller. Hero fra Karmameju (reklame – produktet er modtaget i gave). Jeg har faktisk efterhånden en del produkter fra Karmameju, som jeg er blevet rigtig glad for, men det her indlæg holder jeg lige til de produkter, jeg bruger dagligt. Og den her Hero, har blæst mig helt bagover! Som i HELT. Fucking. Bagover. Den tilføjer ikke som sådan noget (som fx serum eller cremer gør), men den stabiliserer hudens naturlige pH-balance, og det kan altså mærkes med det samme – det er helt sindssygt! Det føles som om effekten af mine produkter mindst er fordoblet, og de der små tørre steder, der altid driller, når vejret skifter – de er long gone. Jeg er netop begyndt at bruge den på overarmene efter bad, og så må vi se, om den også kan tage tørhedspletterne der. Den ligner en serum, og bruger på samme måde lige efter rens og før alt andet. Vildeste produkt! Hvis du kun skal prøve ét nyt produkt i år, så er det altså den (og man kan jo altid starte med travel size til små 79 kroner, hvis det er).

Jeg mangler stadig den perfekte fede natcreme – her skifter jeg mellem mandelolie, Weledas Skin Food, og Egyptian Magic efter behov og humør.

Og med de ord, er dette long-read vist ovre. I må endelig spørge, hvis jeg har misset noget eller hvis I bare er nysgerrige.

6 kommentarer

 • Christina

  Tip til fed creme: Purely Professional repair cream eller Pudderdåserne alt-i-en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Gud, Repair Cream har jeg da haft på et tidspunkt. Gad vide, hvor den er blevet af 😅. Haha. Men tak for tips! Må lige have set nærmere på pudderdåsernes også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hmm, jeg troede, at jeg havde kommenteret før? Den kom måske aldrig videre? Ville først og fremmest lige takke for et godt, inspirerende indlæg!!! Og så vil jeg spørge, om du bruger BÅDE hero OG serum på samme tid? Og i så fald: hvilket først? Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg kan ikke finde den i hvert fald – ved ikke lige hvad der kan være sket :).

   Men yes, begge dele: Først hero, så serum 👌🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isi

  Hej og well done til din blog! Det er en fornøjelse at læse dine indlæg.
  Kan du sige noget om Hero fra Karmameju også er velegnet til problematisk og meget tør hud?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om noget så simpelt som en t-shirt