Zara har lavet ventetøj

Om noget så simpelt som en t-shirt

Det er så længe siden, at jeg har haft outfitbilleder på bloggen, at jeg slet ikke kan huske, hvad jeg plejer at gøre – andet end, at jeg vist ‘plejer’ at tage dem med mit rigtige kamera i stedet for telefonen. Men altså, nu handler det her også mindre om selve outfittet, og mere om hvor meget man kan sætte pris på noget så simpelt som en t-shirt.

I graviditeten var jeg indstillet på, at jeg ville vokse ud af det meste af min garderobe – det kommer naturligt, når maven pludselig er på størrelse med en badebold. Jeg havde også tænkt, at der nok ville gå nogle uger på den anden side af fødslen, før jeg ville kunne passe mit tøj igen. Faktisk var jeg så fremsynet, at jeg tænke i ammevenligt tøj allerede her. Men det var aldrig for alvor sunket ind, hvor lang tid man (eller jeg) faktisk ammer – og hvor besværligt det er med trøjer og t-shirts, der ikke kan knappes op. Sidder man så og flasher blegt og blødt maveskind imens? Har man en body eller lignende under t-shirten? Jeg ved det ikke helt, så jeg har i store træk holdt mig til overdele, der kan lynes, knappes eller hives ned i en snæver vending – og det kan man sagtens! Der findes mange af sådan nogle overdele.

Men men men, hvis man har fulgt lidt med herinde tidligere, så ved man, at jeg elsker mine t-shirts! Helst dem med print, men også bare en plain t-shirt stukket ned i bukserne. Det er nærmest min uniform. Eller var… Gennem det sidste halve år kan det tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har været ude af døren i en t-shirt. Faktisk er det først i løbet af den sidste måneds tid, hvor Oskars spisevaner er blevet lettere at gennemskue (og det alligevel er for koldt til at amme udenfor on-the-go, at jeg har turdet hoppe i en t-shirt på kortere ture.

Og hvor vil jeg så hen med det? Jamen jeg ville måske bare gerne selv have tænkt tanken, da jeg var gravid og havde et helt andet billede i hovedet af, hvornår jeg fik (hele) min garderobe igen. Måske nogle af jer kan bruge det eller genkende det? Om ikke andet fik jeg et outfit på bloggen for første gang siden februar, og det er også something.

Reklamelinks: frakke og t-shirt fra Weekday, bukser fra Minimum (gave), sneakers fra Nike.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara har lavet ventetøj