De her ville jeg godt have haft for et år siden

Et sæt til efteråret

Reklamelinks: Frakke, sweatshirt, kashmirbukser, taske, sneakers

Jeg savner altså allerede sommeren lidt. Det er lige pludselig blevet helt mørkt om morgenen, og så er jeg bare mere til 20+ grader og sol, end til 10-15 grader, regn og blæst.

Men that said, så er lange frakker, store trøjer og all things cashmere heller ikke helt dumt. Både trøje og bukser er lidt i kategorien “vil jeg give så mange penge for noget, der dybest set er homewear?”. Luksusversioner, javist, men stadig… Tasken lurer jeg til gengæld virkelig på! Farven er lidt sart i det, men jeg tænker, at den vil patinere ret fedt, og så kunne den bare være en fin pendant til min overvejende mørke garerobe. Frakken er en absolut klassiker og behøver ingen forklaring. Og så er der de sneakers der. For et år siden var jeg slet ikke til dem, og nu er jeg meget til dem. What gives? Jeg tror, at de skal min vej.

3 kommentarer

 • Hej 🙂
  Hvor er frakken fra? Når jeg trykker på linket virker det ikke.
  Bedste hilsner Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, træls – tror det er fordi, den er udsolgt på hjemmesiden. Den er fra Moves by Minimum, så måske du kan være heldig et andet sted 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mønster

  Tusinde tak! 🙂 Det var et hurtigt svar. Rigtig god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De her ville jeg godt have haft for et år siden