At vende tilbage til sin krop efter graviditeten

Pak den perfekte pusletaske

Pusletaske

Det her er et af de mere efterspurgte indlæg – og det forstår jeg virkelig godt! Det at pakke en pusletaske var enormt abstrakt for mig indtil vi skulle ud af døren for første gang, og det pludselig var meget konkret: Hvad har vi brug for?

Pusletasken er lifesaveren, når man bevæger sig væk fra lejlighedens trygge rammer, så den skal være ordentligt pakket. I en snæver vending kan man sagtens slippe afsted med en ekstra ble og måske lidt vådservietter, men jeg synes egentlig, at det er nemmere, at jeg bare skal huske den ene taske. Når jeg har brugt noget fra tasken sørger jeg altid for at fylde op som noget af det første, når jeg kommer hjem igen – på den måde er tasken altid klar, når jeg skal ud af døren.

Vores pusletaske er en gave fra Stokke – det er den her – og ud over at passe til barnevognen og være ret unisex, så Christian også kan bruge den, er den ret godt indrettet. Fire mindre lommer plus nogle elastikker (til fx vandflaske) indeni og fire-fem stykker udenpå. Og så hører der er lille pusleunderlag med, som lige kan foldes sammen og skubbes på plads i et lille, dertil beregnet rum bagpå. Smart hva?

Og hvad har jeg så med rundt? Jeg tænker, at det er rarest i punktform, så here goes:

 • 2-3 bleer.
 • 2 stofbleer, evt. et lille håndklæde/vaskeklud.
 • Vådservietter! Brandet er ligegyldigt, så længe der ikke er parfume i.
 • Små poser til brugte bleer. Mine er vist fra Føtex og de er smarte fordi de har håndtag, og derfor kan hænge på barnevognens kopholder, når man skifter en ble der. #momhack
 • Håndsprit i sprayform, så den også kan bruges på pusleunderlaget, hvis det skulle blive nødvendigt.
 • Ekstra tøj: strømper, en body, et par bukser, en varm trøje, solhat og en lille hue. Vær beredt, blev der sagt.
 • En sut og lidt legetøj. Det kan være handy.
 • En lille solcremestift. Ikke til Oskar endnu, men jeg kan altså hurtigt komme til at være ude i rigtig mange timer, og der er en ekstra gang solcreme i ansigtet og på brystet altså ikke dumt.

Pusletaske

Derudover er der selvfølgelig de ting, som ikke er need to have, men alligevel rare at have plads til som fx en vandflaske til mig selv, en bog (jeg er helt vild med AUs “Tænkepause”-koncept. De vejer og fylder intet, de er fantastiske til lige at sætte hjernen i sving), og så selvfølgelig pung, nøgler, solbriller, læbepomade – I ved, de ting, man ellers har i sin egen taske.

Ekstra bonuspoint gives for snacks til sig selv. Det glemmer jeg altid…

Det var vist det. Er der noget, jeg har glemt? Eller bare ikke ved, at jeg mangler? Så sig endelig til! Og I er selvfølgelig også altid velkomne til at spørge, hvis I skal have uddybet noget.

Pusletaske

4 kommentarer

 • Ida

  En helt anden ting er at i barnevognen har jeg altid regnslag til liften og solskærm – man ved sgu aldrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg har også myggenet og regnslag til at ligge. Ikke at regnslaget har været meget i brug 😅

   Til solen kører vi mest bare stofble + klemmer

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Babyalarm! Hvis man har brug for at sidde indenfor, mens baby er udenfor.. Eller hvis baby skal stå i skyggen længere væk og man selv vil sidde i solen 😀 bare vent til han rigtig begynder at spise mad – så skal du fandme se en taske man kan få slæbt med sig, fordi hvadnuhvis og justincase og manvedaldrighvorlængemanervæk 😂 og hvordan hulan kan du klare dig med 2-3 bleer? Haha, jeg går aldrig afsted uden 4-6.. Har fx stået i vuggestuen med en rygrender og ingen skiftetøj eller bleer og proppet 4 uger gammel baby i vuggestue-ble-str 🙈 det lærer man jo heldigvis af.. 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Eeeej, jeg havde fuldstændig overset din kommentar! Det beklager jeg!

   Altså nu bor vi i lejlighed på fjerde, og man skal gennem tre(!) døre og op og ned af et utal af trapper for at komme om i gården, så vi var faktisk virkelig længe om at få brug for babyalarm. Men ja, den er klart god at have (og vi har da også købt et sæt nu). Hahahaha, jeg har aldrig brugt mere end to bleer på en tur – og så er min erfaring i øvrigt, at der altid er nogen, man kan låne eller få en ble af, hvis det skulle brænde på ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At vende tilbage til sin krop efter graviditeten