En status på den anden side af brystbetændelse og brystbyld

9 smukke – og ammevenlige – sommerkjoler

ammevenlig kjole

Reklamelinks: Ganni, Weekday, Selected Femme, Mango
Topshop, Mango, Mango, Weekday, Whyred

Allerførst vil jeg gerne lige sige tak for alle de søde, søde kommentarer både til indlægget her og på Insta – det er væltet ind med lignende historier, gode råd og generel god karma. Og det er guld værd! Den med nisseøl eller hvidtøl for øget mælkeproduktion er kommet et par gange, og den er jeg simpelthen nødt til at teste af! Og så er det bare fedt at vide, at man ikke er alene med en helt skæv start på amningen – og at det godt kan lade sig gøre at fuldamme igen på den anden side af selv de mest rådne forløb. Så tak!

Og så til det, det egentlig skulle handle om. Ammevenligt tøj. Jeg var lidt inde på det her mens jeg stadig var gravid, og det er faktisk ikke helt i skoven, det med skjorterne – dem mangler jeg stadig nogle flere af. Nu er min mave ved at være svuppet nogenlunde tilbage på plads, men specielt de første par måneder, har det fungeret langt bedre med kjole end bukser (primært fordi jeg ikke kunne lukke mine bukser, men altså…). Kjoler er taknemmelige. Men behøver slet ikke at tænke på, om over- og underdel passer sammen og når man gerne vil hurtigt ud af døren med en baby, så er det altså genialt bare at hive et stykke tøj over hovedet. Men jeg skal jo kunne amme i det også – og der er skjortekjolen altså helt genial! Man knapper bare lige lidt op, og så kan der ammes rimelig diskret. Uundværligt.

Nu er det her med kjoler stadig liiidt en udebane for mig, og det bliver stadig hurtigt for pænt eller piget. Faktisk har det været virkelig svært at finde gode, ammevenlige kjoler, men lidt er det da blevet til. Den på billedet her er fra Weekday og havde Oskar ikke gylpet på den i sidste uge, havde jeg muligvis ikke haft andet på i den her uge (det er i øvrigt samme model som nummer to på collagen). Jeg har også et par sorte fra & Other Stories, men sort er altså lidt træls, når temperaturen ryger over de 25 grader, så jeg arbejder virkelig på at udvide kjolesortimentet herhjemme!

Kjolerne på collagen er 9 af mine favoritter i øjeblikket og en af dem er på vej til Århus as we speak. Og så er der to, der er på en virkelig kraftig overvejer. De fire i hjørnerne er i øvrigt fundet på Boozt (reklamelink), der – kun i dag – giver 25% på en massiv bunke sommertøj.

2 kommentarer

 • Malene

  Hej Nana 🙂

  Jeg venter en dreng til august, og jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg bør anskaffe mig, og hvad der er spild af penge. Kunne du måske lave en guide til, hvad du har haft gavn af, og hvad der er unødvendigt udstyr? 🙂

  Kh. Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, tillykke <3

   Og godt forslag! Det vil jeg gerne se på – der er så meget unødvendigt, og jeg synes faktisk, at jeg er sluppet ret godt igennem 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En status på den anden side af brystbetændelse og brystbyld