Fire uger efter

To outfits, der havde været perfekte i sidste uge

skaermbillede-2018-04-24-kl-10-33-46

Reklamelinks: Sæt 1 : Kjole, solbriller, taske, sandaler. Sæt 2: Kjole, solbriller, taske, sneakers

Jaja, begge outfits havde været mere oplagte i sidste uges vejr, men lad os krydse fingre for, at det kommer igen på et eller andet tidspunkt. Både fordi det er rart, men også fordi amning on the go er sygt meget nemmere i slå-om ting og skjorter end i store trøjer.

Specielt kjole 2 er jeg virkelig vild med, omend kjole 1 måske er en anelse mere flatterende – måske man bare skulle gå efter begge to. Hæ. Sandalerne er fra ATP Atelier og nu er det er efterhånden 3 år siden jeg første gang tænkte, at de sgu da var ret pæne. De er bare dyre. Men årh, det havde jo kunnet betale sig, hvis jeg bare havde købt dem første gang jeg tænkte det… Altså i cost-per-wear, ikke? Måske det bliver i år.

I hvert fald skal der klikkes noget kjoleværk hjem. I første omgang noget med et løst snit – så kan vi tage noget mere kropsnært, når min talje ligner min talje lidt mere igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fire uger efter