Velkommen til verden søndagsbarn

Fire uger efter

4 uger post partum

Fire uger er der gået. Fire uger siden min verden – og mit hjerte – slog en kolbøtte, da Oskar kom til verden. Den første uge gik med indlæggelse på Skejby og de to efterfølgende uger fløj afsted i barselsboble og ny tresomhed. I mandags startede Christian på arbejde igen, og jeg havde egentlig tænkt, at det var et oplagt tidspunkt at vende tilbage til bloggen.

Det var det måske også i teorien, men i realiteten har jeg haft brug for at bruge ugen på at lære at være alene på barsel. Ikke at det har været svært egentlig – tanken skræmte mig, men det har været en rigtig fin uge og jeg står med fornemmelsen af, at jeg faktisk er ret god til det her motherhood.

Ugen har også budt på to fødselsdage og et lægebesøg, så måske det i virkeligheden bare var røvnaivt at tro, at jeg også skulle tilbage til bloggen i mandags. Nåmenaltså. Nu prøver vi så. For jeg savner formatet herinde – de mange ord – der kan Insta altså slet ikke følge med. Så jeg håber, at I stadig er derude, og at I er klar på både babyspam, forårstøj og alt muligt ind i mellem.

På babysiden havde jeg tænkt et indlæg om fødslen, et indlæg om min krop, et om barsel og så er der nogle halvfærdige idéer i støbeskeen. I må endelig sige til, hvis der er noget specifikt, I har tænkt over – jeg er som udgangspunkt klar til at tale om det meste, så byd ind!

På livsstilssiden er jeg så småt ved at vende tilbage til den store verden af online shopping – det er meget nemmere end at skubbe en barnevogn gennem H&M – så der kommer også en stak indlæg i den retning. Og så har jeg fundet og genfundet en god bunke nye beautyfavoritter i løbet af graviditeten, som jeg gerne vil sende nogle stjerner efter.

Så ja – det er min gameplan. Jeg kan ikke love daglige updates herinde, for hvis jeg har lært én ting på de sidste fire uger, så er det, at babyer ikke lader dig planlægge en flyvende fis (og at det er en god idé at sove mens babyen sover – også selvom det er fristende at fikse alt muligt netop der. Suk).

14 kommentarer

 • Anne V

  Jeg har læææængdes efter et nyt indlæg. Følger i den grad stadig med. Glæder mig til masser af babyspam og alt mulig andet! Dejligste billede ag dig og din fine Oskar😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, det er altså helt vildt dejligt at høre! Og tusinde tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ih, jeg er glad for at du er tilbage – selvom det måske ikke er på fuldt blus 😉 Og jeg vil se frem til både babyindlæg og alle de andre 😄

  Ps. Sikke et dejligt billede altså 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Iiih, hvor er det altså det dejligste kommentarfelt at stikke snuden ind til – tak tak tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et skønt billede! Og selvfølgelig er du god til det der motherhood!
  Jeg glæder mig til babyindhold her på domænet – står selv overfor omvæltningen om nogle måneder, og det er simpelthen så svært at forholde sig til :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, tusinde tak <3
   Ajmen det er det mest surrealistiske i verden – helt skørt, når det også er det mest neturlige i verden, men det er simpelthen umuligt at fatte, synes jeg. Både som gravid, hvor man jo stadig ikke aner, hvem der kommer ud lige om lidt, men virkelig også her efter fødslen. Oskar er fire uger gammel nu, og jeg har stadig slet ikke fattet, at han faktisk er min, og er et ægte lille menneske. Det er helt skørt og helt fantastisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Et indlæg om ammevenligt tøj ville være kærkomment her😬😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Juhu, du er tilbage! 💪
  Glæder mig til at læse med – specielt alt om fødsel og barsel, da jeg er i 27. uge! x)
  I ser ud til at trives, og hvor er han altså sød <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Yay, og I er med derude :D!
   Årh, det er godt at høre – og shit altså, 27, så begynder det at gå hurtigt!
   Vi har det SÅ godt! Han er det dejligste jeg nogensinde har set 😀 haha <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Eftersom jeg følger med på din Instagram, så smutter jeg ikke lige foreløbig 😉 Og så vil jeg bare give et stort tillykke med på vejen – hvor ser han sød ud og du glad ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, ja, der bliver opdateret noget mere jævnligt – fedt, at du følger med <3. Og tusinde tak! Han er skøn og jeg har aldrig været gladere (eller trættere) 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke med ham! Jeg venter selv en lille dreng til august, så jeg vil gerne læse med om alt, du nævner^ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak! Og tillykke – årh, hvor er det spændende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til verden søndagsbarn