Gravid i uge 40 - terminsdag

Når foråret kommer og maven forsvinder

forår outfit

Reklamelinks: Trenchcoat, jeans, sweatshirt, bag, sneakers

Mens vi venter… Jeg begynder jo så småt at kunne se en ende på det store graviditetsshow, og lige så meget som jeg glæder mig til at kunne se mine fødder når jeg går på trapper, ligge på maven, sidde normalt og, well, gå normalt – lige så meget glæder jeg mig til at kunne gå i normalt tøj igen. Og jaja, maven forsvinder ikke med det samme, og i det første stykke tid kommer jeg sikkert til at bo i nattøj alligevel – men bare det, at muligheden er der! Øj manner.

Jeg har solgt min gamle trenchcoat for nogle år siden, og har faktisk ikke savnet den før nu. Jeg har ikke fundet den perfekte endnu, men den her fra Asos er både prismæssigt og stilmæssigt et godt bud. Den er ligesom tilpas maskulin, og farven er heller ikke helt off. Helt optimalt havde den været en anelse mere grå i det, men det kan også være billedet jo.

Derudover skal jeg tilbage i mine Levi’s eller købe nogle nye, så snart min krop finder en ny ‘normal’. Mine Vans er klar, så snart jeg kan nå mine fødder længe nok til at hive dem på og binde mine snørrebånd, trøjen har jeg og tasken er en drøm. En liidt dyr en af slagsen, men virkelig også en klassiker! Både den her farve, og den lidt mere cognacfarvede i samme model er jeg helt forelsket i – størrelsen og stilen er spot on og læderet vil patinere sindssygt smukt!

Såeh, hvis nogen gider komme ud i verden til resten af os, så ville det bare være super fint <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 40 - terminsdag