10 gode råd til dig, der er gravid

Siden sidst

siden sidst

… Er der vist gået lidt graviditetshjerne i den herinde også. Beklager til de af jer, der er røvligeglade. Jeg skal nok forsøge, at balancere det lidt bedre. Der er bare baby på hjernen.
… Har jeg – speaking of – skrevet ti gode råd (eller forslag måske nærmere) til dig, der er gravid. Mave mave mave. Baby baby baby. Beklager.
… Har jeg også været helt normal i hjernen og fundet en række lækre sko og støvler på tilbud! Og flashet mit eget udsalgsfund på billedet herover – de blødeste støvler, jeg længe har haft. Og så endda i brun.
… Har jeg været så misundelig på alle dem, der er rejst varme steder hen nu her. Så rundt regnet halvdelen af mit Insta-feed, tror jeg. Puh, jeg savner noget sol og varme!
… Har jeg haft en del fight mellem de tre (sjoveste) punkter i min økonomi – indretning, tøj til mig selv og dims til babyen. Fighten er grundlæggende: Where to spend? Kunne godt bruge en god flydersofa og et par gode, bouncy sneakers, der kan bære både mig og maven. Omvendt skal babyen også have en dyne og tøj og alt muligt andet. Aaah.
… Har mit energiniveau svinget helt sindssygt og nærmest fra time til time. Min krop og min hjerne har en fest.

2 kommentarer

 • Ih, jeg synes også allé er på ferie i disse dage; jeg kunne også godtbruge en omgang sol og sommer!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ikkå?! Bali, Sri Lanka, Dubai, Miami og what not – over det hele! Jeg vil også 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode råd til dig, der er gravid