Siden sidst

Gravid i uge 35

Gravid i uge 35

Gotta say, en del af mig er altså lidt misundelig på alle de preggos out there, der ikke rammer deres allerstørste OG allerblegeste på samme tid. Helt ærligt. Der er ikke så tydeligt på billedet her, men blodårerne og blodkarerne på min mave har en fest under den gennemsigtige vinterhud. Pænt charmerende.

Nå. Men den sidder i det mindste pænt, maven – og ud over, at den selvfølgelig er noget i vejen med den størrelse, så har jeg det faktisk fint med den. Og lad os så komme til ugens tal (som lige blev en dag forsinket grundet lidt sygdom).

Så hvordan med alle de der tal? Centimeterwise ligger jeg på de 102 cm, som har været stabile siden sidste uge. Overvej det lige – over en meter i omkreds lige pludselig. Det lille menneske i maven skulle veje omkring 2600 gram og 44 centimeter langt. Jeg skal til jordemoder på torsdag, så måske vi kan blive lidt mere præcise der.
Amerikaner-app’en siger Honeydew Melon. Såeh – officiel melonstørrelse. Shit altså.

Og ingen problemer eller hvad? Nix. Så sent som i dag rundede jeg næsten ti kilometer på et par ærinder og en gåtur med en veninde, og jo, jeg kan da mærke, at det trækker lidt i lænden, men det er ikke så det gør ondt overhovedet. Til gengæld er jeg ret træt nu, men det er da til at leve med. Søvnen er også markant forbedret med min røvdyre preggopude, der dobler som lænde- og rygstøtte, når jeg sidder i sofaen.
Største problem lige nu er faktisk garderoben, så lad os hoppe videre…

Og garderoben? … Når preggojeans begynder at stramme. I don’t even. Og det er ikke engang på benene, men elastikken, der sidder øverst på maven kunne godt have været liiiiidt større lige nu. Den havde jeg alligevel ikke troet, at jeg skulle ramme. Jeg gider ikke bruge flere penge på decideret preggotøj, men jeg kan ikke afvise, at der ryger et par bløde bukser med elastik i taljen (eller ok, hoften), ryger herhjem snart. Uh, og så har jeg fundet mine bouncy sko! Lidt ved et lykketræf – men mere om det en anden gang.

Er der andet? Vi er ved at være ret langt med de ting, som skal være på plads før fødslen. Alle store ting er på plads (undtagen dynen, men den er ‘planlagt’ og skal egentlig bare købes) og de fleste af småtingene er der også styr på, så nu mangler vi bare at hente de sidste babykasser og ellers fylde op på pusledims. Nåja, og så hospitalstasken, der skal planlægges og pakkes.

Hold kæft, jeg glæder mig til at se, hvad der er for et lille menneske, der holder fest i min mave for tiden. Torsdag står den som sagt på jordemoderbesøg, og det er også altid lidt spændende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst