Et sjældent outfit (med nye støvler)

Gimme some bounce

nike air max

Reklamelinks: Sæt 1: Munthe bukser, Lovechild sweatshirt, Nike air max 95
Sæt 2: Mango strik, Samsøe Samsøe bukser, Nike air max 97

Øøøj, jeg er blevet tung. Eller. Det føles sådan i hvert fald! Kombineret med en kærlighed til sneakers, er jeg altså uendeligt tæt på at klikke et par virkelig bouncy nogle af slagsen hjem, så jeg kan svæve gennem den sidste måneds tid af graviditeten og godt ind i foråret.

Det plejer ellers at være de mere klassiske modeller, jeg falder for – Stan Smith, Superstar, Campus (ok, jeg har nok også noget med Adidas…) – men lige nu er det to af Nikes mere sporty modeller, jeg drømmer om. Air max 95 og 97. Og jeg kan helt ærligt ikke bestemme mig. 95’eren er chunky på den virkelig grimfede måde mens 97’eren er lidt hurtigere, men også til den lidt grimfede, tunge side. I don’t know. Og skal jeg køre den sikre sorte eller den lidt mere iøjenfaldende grå? 95’eren er virkelig også fin i grå i hvert fald.

Helt optimalt kunne jeg også godt tænke mig et par liidt pænere joggers at have på til end dem der fra Adidas, som alle har (undertegnede inklusive). Både for at få lidt afveksling fra de skinny sorte jeans, men også fordi min mave er blevet så stor, at elastikken i mine preggojeans(!) er begyndt at irritere ind i mellem. Seriøst. De blå bukser fra Munthe er klart det pæneste bud, men prisen er i den pebrede ende, synes jeg.

Men men – back to the bounce – hvilken sneakersmodel skal jeg gå med? 95 eller 97?

2 kommentarer

 • Emma

  Jeg har 97’eren i sort og jeg er edderglad for dem 😀 Jeg har dog også lyst til at klikke 95’eren hjem 😉

  Men altså, jeg vil sige, at du skal gå med 97’eren. De er simpelthen så rare og meget bouncy i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   De er altså også bare virkelig fine! Og rare <3. Det er 95'eren bare også, haha. Tricky shit.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sjældent outfit (med nye støvler)