Gravid i uge 34

Et sjældent outfit (med nye støvler)

gravid tøj

Ok, så det står lidt stille med outfits herinde for tiden. Men det er dælme også begrænset, hvor meget forskelligt tøj, jeg rent faktisk har på – det hele bliver lidt en variation over preggojeans, varm strik, frakke og støvler. Men da Stechers inviterede på tapas (og virgin-drinks til pregzilla her), var det en fremragende anledning til at få luftet et par udsalgsfund.

Støvlerne har jeg nævnt et par gange, men de er virkelig også gode! Det er sjældent, at nye støvler slet ikke skal gås til, men de her har bare siddet perfekt fra starten. Jeg tror måske, at det har noget at gøre med det tighte fit om anklerne, som jeg rent visuelt også er ret vild med. Dobbeltwin. Og tænk så lige, hvor fedt det bliver, når jeg kan style dem med et par slim fit jeans i et god, blå vask? Øj det glæder jeg mig til!

Skjorten var en ‘sidste størrelse tilbage’-ting fra Stories, og den er faktisk en størrelse 40 eller 42. Nu har jeg selvfølgelig kun prøvet den på med min badeboldsmave, men skuldrene passer fint og ærmelængden er perfekt – den bløde viscosekvalitet gør også, at den falder virkelig pænt og jeg gætter på, at den bliver en lifesaver foråret igennem. Den folder ligsom ind foran maven, så den kan skjule en efterfødselsmave lidt, og så er der virkelig easy acces til at kunne amme – gennemtænkt? Jeg tror det nok.

Og således: Et af mine mindre bløppede gravidoutfits.

gravid tøj

Shop the look – Reklame/affiliate links:
*Selected coat
& Other Stories shirt
Asos preggo jeans (for non-preggos here)
*Nunoo bag
Pavement boots (in black, on sale here)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 34