Gravid i uge 35

En stabil uniform

nanabech

Endnu et lidt forsinket outfitbillede – jeg er i uge 34 på billederne og uge 36 nu – men det er stadig helt relevant. Hold op, jeg glæder mig til at komme over i nogle andre jeans! Haha. Jeg har faktisk fundet ud af, at min kærestes jeans passer mig helt fint om hoften lige nu, men jeg føler mig hurtigt som én stor klump, hvis både mave og ben ryger i noget oversize, og med de her temperaturer kan jeg ikke rigtig komme udenom de store trøjer. Oh, the struggle!

Men der er lys for enden af tunnelen. Min termin er jo den 18. marts, så der er kun en lille måned tilbage cirka. Helt sindssyg tanke!

Jeg forestiller mig, at det første stykke tid efter fødslen bliver tilbragt i tøj efter devisen “så løst og blødt som muligt”, men når jeg ligesom begynder at hænge sammen igen, bliver det altså for vildt at vende tilbage til alle mine gamle garderobefavoritter (og se hvor mange af dem, jeg kan passe…). Og så er det lige omkring det tidspunkt hvor foråret for alvor burde begynde – så mon ikke, der skal shoppes lidt nyt også? Jeg tænker det.

Until then: Skinny jeans, varm strik, åben frakke (…) og badeboldsbule på maven <3

nanabech

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 35