En stabil uniform

9 smukke skjorter til foråret

ammevenlige toppe

Reklamelinks: 1: Samsøe Samsøe 2: Weekday 3: Asos 4: Asos
5: & Other Stories 6: Asos 7: Esprit 8: New Look 9: Gina Tricot

jeg er SÅ klar til foråret nu! Der er de der få, lune solstråler, der titter frem for tiden, og får en til at tro på, at det engang kan blive varmt igen – de er nogle luskede størrelser, for der går aldrig mere end et par minutter før man rammer en iskold vind.

Men på et eller andet tidspunkt skal det jo komme, foråret – måske cirka på samme tid, som babyen kommer. Det kunne være ret fedt, for jeg glæder mig sådan til at hoppe i alle de fine, løse skjorter out there, og maven kan simpelthen ikke være i dem nu.

Ud over, at skjorter bare er universelt klædelige, så er de også skide smarte, hvis man skal amme i tide og utide, så det bliver nok der, min garderobe komme til at vokse allermest markant. Jeg tænker, at man kan smide en blød top under, så man bare skal knappe lidt op og hive lidt ned – smart og diskret.

Jeg er på jagt efter de allerfineste skjorter lige nu, og jeg går efter blød bomuld og viscose – det falder lækkert og føles enormt meget rarere end fx polyester (som også har det med at lugte ret hurtigt). De helt lyse er måske lidt uhandy med en baby på armen, men de er så smukke og forårsagtige, at de skulle med alligevel – I er alligevel ret mange, der ikke er gravide. Haha.

2 kommentarer

 • Louise

  Jeg troede også, man skulle vælge tøj med knapper, når man skulle amme…jeg foretrak dog klart at have en top under overdele (anything goes) og så blot løfte øverste lag op. Nemt, praktisk og diskret. Så shop du blot lækre skjorter (og bluser og t-shirts og trøjer og og og ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg tænker bare, at det er nemmere end en trøje, fordi man selv kan se, hvad der foregår og bebsen ikke forsvinder under trøjen :p .. Men ja, det vigtigste er helt klart en god top (eller ti), der kan gå under det hele, så man ikke skal sidde og flashe mave hver gang 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stabil uniform