Gravid i uge 36

20% på all the good stuff

outfit inspiration

Reklamelinks: Buksedragt, vans sneakers, sweatshirt, sorte jeans, veja sneakers,
skjorte, lyse jeans, nike sneakers

Det var da vildt, så smukt vejret er for tiden! Jeg får de vildeste forårsfornemmelser, når jeg rammer en lun solstråle og jeg kan virkelig mærke hvordan energiniveauet stiger, når der pludselig kommer så meget lys. Årh, det er skønt!

I dag holder vi lørdag i det helt lave gear herhjemme – jeg havde planlagt en masse oprydning, men den ene halvdel af os har tømmermænd og er ikke stået op endnu (og nej, jeg er ikke den halvdel). Nå. I stedet er det blevet til Mads & Monopolet, udluftning og oprydning på computeren, der er ved at gå ned over alle de billeder, jeg har smidt ind på den over årerne. Ikke så smart med en baby på vej, haha.

Og nåja, midt i oprydningen er der også blevet tid til at lure lidt webshops for “ting jeg glæder mig til at gå med, når min krop vender tilbage”. Jeg startede med sneakers – dem kan man aldrig få for mange af – og så øg jeg over på Boozt og kom aldrig videre. De kører nemlig 20% på en hulens masse forårsnyheder i den her weekend, og hvis jeg ellers kendte min jeansstørrelse om nogle måneder, så havde jeg klikket et par Levi’s hjem. Eller noget fint fra Ganni (hvoraf en god del allerede er sat ned). I finder alle tilbudstingene her og det skulle gælde hele weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 36