Dreng eller pige?

Siden sidst

skaermbillede-2018-01-28-kl-19-08-25

… Har jeg haft et bikinibillede på Insta. Ved ikke helt, om jeg havde set det komme for et par måneder siden, men jeg er virkelig vild med det billede!
… Havde jeg for første gang længe følelsen af at være vægtløs. En tur i spa kan virkelig anbefales – både generelt in life, fordi det er rart, men i særdeleshed, hvis du er gravid og har den der grundfølelse af, at din mave langsomt maser dine organer.
… Har jeg snakket lidt om shoppestop og købt et par støvler, som jeg stadig mangler at vise jer. Dobbeltmoral er altid dobbelt så godt.
… Har jeg også brygget lidt på en ønskeseddel til når jeg får min krop får mig selv igen – noget af det kunne jeg måske godt hoppe i nu, sådan med lidt god vilje.
… Har jeg til gengæld også været god, og har ryddet op i mit skab. Det blev til to hele indkøbsposer med tøj til genbrug og så en lille bunke, som jeg lige skal have taget mig sammen og sætte til salg. Pudser lige glorien færdig først.
… Har jeg snakket lidt om babyens køn – skide spændende snak i øvrigt! Og I tog ret godt imod den.
… Har jeg muligvis fundet den perfekte taske. Er barselsgave til sig selv en ting?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreng eller pige?