En vinterfavorit på udsalg

Siden sidst

siden sidst

… Har bloggen stået liidt stille. Jeg har simpelthen været så træt, så den energi, der har været, er gået med praktiske gøremål og hyggelige aftaler.
… Har jeg – for første gang (ja, seriøst) – været forbi væksthusene i botanisk have. Fatter ikke, at jeg aldrig har været der før. Jeg bor seriøst fem minutter derfra og der er fantastisk rart og pænt og varmt! Forudser mange, mange timer i miniregnskoven fremover.
… Har jeg haft det ret vildt over min mave – lur lige hvor meget det ligner Barbies klik-på-gravid-mave! Det ser helt skørt ud.
… Er jeg gået i gang med en ønskeliste for 2018 med de der lidt større ting, som jeg aldrig har råd til at købe, fordi jeg bruger pengene på en masse mindre ting. Tror det bliver et godt projekt.
… Har jeg smagt både croissanter og kardemommesnurrer fra Juno the Bakery på Østerbro. Jovist, croissanterne er gode, men de snurrer! Jeg ville leve af dem, hvis de fandtes i Århus.
… Har jeg været forbi VIA Designs afslutningsshow i rådhushallen – det er altså en fest hvert år! I år var det som om designerne havde skruet lidt op for konceptdesignet og det var vildt fedt at se!
… Har jeg fået vildt meget lyst til at se Harry Potter. Hvorfor(?!) er de ikke på Netflix? Ijh.
… Har jeg overvejet at ofre trøjen her på graviditeten – den er simpelthen for god på den her årstid til at jeg kan undvære den. Og måske den ikke engang bliver helt ødelagt af det (sagde hun naivt og håbefuldt).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinterfavorit på udsalg