En favorit både med og uden mave

Siden sidst

siden sidst

.. Er jeg for alvor begyndt at kunne mærke bæbsen, når jeg går længere ture – eller med andre ord, er jeg begyndt at indse, at jeg måske skal skrue lidt ned for tempoet. Ijh.
.. Har jeg været til møde med den sødeste kvinde fra a-kassen. Efter alt det bøvl, jeg løb ind i i december, var det fantastisk at gå derfra med følelsen af, at der er styr på det hele nu!
.. Har jeg muligvis fejre-shoppet lidt. Men på udsalg! Og med en snarlig amme-situation in mente – så er det okay.
.. Har jeg modtaget verdens vildeste pakke fra Stokke (i gave), så vi er faktisk også ved at have godt styr på mange af de store ting. Det kommer der noget indlæg om.
.. Har jeg indset, at jeg (også) er rendt ind i lidt preggo-brain på den der weird redebyggermåde, hvor alt kan vinkles på noget babyrelateret. Hold nu kæft Nana.
.. Har jeg stirret på resterne af adventskransen i snart en måned nu. Mon jeg får ryddet den væk inden den 24.? Ingen ved det.
.. Har jeg næsten fået overbevist min kæreste om et lillebitte maleprojekt i lejligheden – jeg vil så gerne male en væg i soveværelset og måske også en i stuen inden bæbsen ankommer! Såeh, hvis I har tips til øko-maling, der er til at betale, så råb endelig op, ikke?
.. Har jeg taget mig sammen og testet den her opskrift – jeg var blevet lovet verdens nemmeste tærte OG DET VAR VERDENS NEMMESTE TÆRTE! What gives? Og så smagte den endda godt!
.. Har jeg opdateret mit rejseindeks. Kategorien finder I oppe i menuen, og lad os så krydse fingre for, at der kommer lidt flere punkter på i 2018 (eller bare et i hvert fald).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En favorit både med og uden mave