Gravid i uge 32

Om udsalgskøb og (snarligt) shoppestop

teddy coat

Når jeg kigger på det her outfit bliver det ret tydeligt for mig, at jeg skal holde en shoppepause nu. Alt(!) er kommet til garderoben siden november. Altså på under tre måneder. Bukserne var en nødvendighed på grund af maven og støvlerne er en julegave – men både taske, frakke og sweatshirt har jeg købt “bare fordi”. Det har været enormt billigt det hele, men det er altså stadig lidt voldsomt. Specielt fordi det langt fra er det eneste nye, der har sneget sig ind siden jeg fandt ud af, at jeg var ved at gro en badebold på maven.

En del af det handler om, at jeg virkelig har savnet at shoppe, mens jeg var selvstændig og senere mens jeg ventede på dagpenge – en anden del handler om, at jeg er kørt så død i min garderobe, fordi jeg lige pludselig ikke kunne passe 80% af den. Og det er så faldet sammen med først black friday, så alle de der decembertilbud og nu januarudsalget. Er der noget jeg har svært ved, så er det åbenbart at styre mig, hvis der er et godt tilbud.

Jeg har så måttet erkende, at det nok har taget liiidt overhånd, og der er derfor allerede røget nogle ting op på min salgsprofil – med more to come løbende. Frakken her er blandt andet til salg, da jeg desværre ikke får brugt den nok til at kunne forsvare den overfor min kæreste, der virkelig er træt af mine (mange) frakker. Ahem… Den gør det ellers ret godt til et sort outfit med lidt gyldne detaljer, synes jeg.

Nå. Long story short går jeg på shoppestop nu. Altså i forhold til ting til mig selv – babydims er okay. Og en amme-bh eller to kommer jeg nok heller ikke udenom meget længere. Men så er det også slut!

Og det starter nu – så de støvler, der røg med hjem fra Magasins udsalg i dag tæller ikke…

teddy coat

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Zara sweatshirt + bag
Asos coatpreggo jeans (for non-preggos here)
& Other Stories boots
*Jane Kønig earrings

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 32