2017 - året der gik

Fire fine outfits på udsalg

Så – en uge skulle der gå af det nye år, før jeg fik kigget herind igen. Jeg har simpelthen bare været helt vildt træt og den energi, jeg har haft, er blevet brugt med kæreste og veninder. Nåja, og så har jeg fået set hele 8’ende sæson af Modern Family, der kom på Netflix den første…

Ja, ikke specielt produktivt, men helt klart tiltrængt efter jul og nytår. Og så har jeg til gengæld fået kigget på en del udsalg – jeg synes faktisk, at der er helt vildt mange fine ting sat ned i år! Eller måske det bare handler om, at det er efterår/vintertingene, der er nedsat lige nu, og det bare altid er mine favoritter.

For afvekslingens skyld, har jeg sammensat fire outfits af nogle af mine favoritter – specielt nummer 1 og 4 er meget meget klassiske for mig, men betyder det måske ikke bare, at man får tingene brugt? Nummer 3 er også rimelig safe, mens outfit 2 – primært på grund af bukserne – ville være virkelig vildt for mig! Haha.

Fælles for dem alle, er lækre materialer og rimelig klassiske snit. Jeg har knyttet lidt ord til hvert outfit, og så er der links til alle tingene under collagerne. Enjoy!

outfit-1Gestuz læderjakke, Minimum strik, Zara fløjlsbukserAsos støvler

Jeg havde ellers ikke troet, at jeg ville være på en fløjsbuks lige foreløbig, men den skinny versoin her fra Zara gad jeg altså godt, at jeg kunne være i nu her! Strikken har jeg faktisk haft i en anden farve, og den savner jeg lidt nu – jeg havde ikke lige luret, at den her var sat ned, og hvis jeg ikke lige havde købt denne i H&M, havde jeg klikket den hjem. Støvlerne har jeg vist et par gange før herinde, men de er fanme også cool og helt absurd billige nu. Og så er der læderjakken. Årh, den er pæn! Vildt oversize og helt perfekt med kæmpestrik lige nu, hvor min normale læderjakke er alt for kold.

 

outfit-2

Mango frakke, H&M cashmerestrik, Zara bukser, Puma sneakers 

Frakken er en absolut klassiker, der ville passe ind i de flestes garderober, nærmest uanset stilen. Pænpænpæn. Strikken er en cashmeresag fra H&Ms premium quality, og den ser altså virkelig rar ud! H&Ms cashmere holder i øvrigt meget fint, synes jeg. Bukserne er lidt vilde, men årh, de kunne være gode både nu her med en strik og til sommer med en fin body eller top. Toppet op med de fine laksneakers, så kunne jeg altså godt.

outfit-3

Mango blazer, Won Hundred hoodieGestuz jeans, Nike sneakers

Blazeren er nok lige det koldeste nu her, hvis man ikke smider en frakke over (her ville den fra outfit 2 virkelig være god i øvrigt). De fine sneakers er måske også lige ventilerede nok og måske det er lidt uhandy med huller i bukserne lige nu – men men men giv det et par måneder og så er hele outfittet her lige i skabet!

outfit-4

Mango bikerjakke, Zara strikLevi’s jeans, Topshop støvler 

Jeg har forelsket mig helt i lakjakken fra Mango – hvad siger I til den? Den står til 299,- så det er penge, men ikke noget, der vælter budgettet. Hm. Trøjen har jeg slet ikke set hos Zara før nu her, hvor den er nede i 129,- og den må altså min vej. Så fin en detalje med det hvide bånd – den giver mig lidt Emilie Foli vibes og det gør mig glad. Jeans’ne fra Levi’s er noget af det øverste på listen, når jeg får min krop igen (billederne her yder dem altså ikke retfærdighed – de er så fede på!), og så er der støvlerne, der bare ligner noget, der skulle have koster det tredobbelte. Mindst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 - året der gik