Gravid i uge 31

En vinterfavorit på udsalg

gravid uge 31

Haha, jeg bliver mere og mere presset i forhold til at få billeder ud så hurtigt som muligt – maven vokser jo fanme fra dag til dag, føles det som. Og med to centimeter på bare én uge, er der nok også noget om det.

Outfitbillederne er også liidt tricky at variere, for når det virkelig bliver koldt har jeg altså kun to tykke striktrøjer, som jeg kan være i – og den på billederne her, går nok kun en lille uges tid eller to mere, hvis det fortsætter i det her tempo. Den sidder ikke så stramt, som det ser ud, men alligevel… Jeg vil jo gerne have pænt tøj på den anden side af graviditeten også (den er i øvrigt på udsalg her, hvis nogen skulle mangle varm strik).

Frakken her har til gengæld vist sig at være præcis lige så genial, som jeg tænkte, da jeg skulle forsvare (endnu) et frakkekøb for mig selv. Den er super oversize, så selv med store trøjer, er det intet problem at lukke den! At den derudover virkelig løfter et lidt kedeligt outfit, er heller ikke dumt. Til gengæld får jeg desværre ikke rigtig brugt den her, så hvis en af jer mangler en teddycoat, så er det nu.

Jeg har i øvrigt gang i en masse oprydning for tiden, så det kan altså godt anbefales at følge med over på nanabechsalg – der kommer til at ryge ting op løbende over det næste stykke tid, og som altid er I velkomne til at sige til, hvis der er noget specifikt, som I har luret på.

gravid uge 31

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Weekday coat
*Minimum knit (on sale)
Asos preggo jeans* (for non-preggos here*)
Ray-Ban sunglasses*
*Nún00 bag
Adidas sneakers
Soulland beanie

3 kommentarer

 • Sanne

  Hej Nana. Må jeg spørge hvordan de er i størrelsen? bruger normalt S men den er kun tilbage i M, altså strikken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  lige et spørgsmål mere, er den blød? eller kradser den?;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Hov, jeg beklager det lidt sene svar! Jeg snuppede selv en M, fordi jeg altid er så bange for om ærmerne bliver for korte og den passer mig fint :). Og ja, den er blød <3. Jeg er eller super sart med kradsetøj, men den her har jeg boet i vinteren over. Det er ikke cashmere, men den er virkelig god 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 31