Gravid i uge 30

En favorit både med og uden mave

nanabech

Det her må være det absolut bedste graviditetstøjkøb jeg har gjort mig! Jeans’ne fra Asos er en runner up, for selvom jeg virkelig er ved at være træt af dem, så har de altså reddet mig de sidste 2-3 måneder – men jeg glæder mig til at kunne smide dem til genbrug til marts! Helt omvendt er det med strikken her. Den er seriøst perfekt, og lige så meget som jeg elsker den nu, lige så fed bliver den, når min krop er min egen igen og min mave er røget på plads.

Man ikke lige se det, men den er nærmest klokkeformet i det (eller med andre ord umulig at udvide). Lige nu hænger den bare løst, men når bæbs er ude, vil den også være super fed tucket ned i et par gode jeans. Den er i øvrigt 95% uld og 5% cashmere = dejligt varm og virkelig blød, og så kostede den ikke mere end 399 kroner. Bedste. Køb. Længe! Jeg hapsede i øvrigt en str. 40, for at få lidt mere længde på. Jeg kan desværre ikke finde den på hjemmesiden, men det er kun en uges tid siden jeg købte den, så prøv i butikkerne, hvis det er.

Bortset fra store trøjer, som jo er en evergreen hos mig, er jeg ved at ramme et punkt, hvor jeg ikke skal købe mere tøj til mig selv før bæbsen er ude – det er alligevel begrænset, hvor godt noget som helst sidder lige nu, og jeg føler pludeslig ikke helt, at jeg kender min krop. Jeg er ved at brygge på et dedikeret indlæg om den følelse, for det må virkelig være noget, som mange kan relatere til, ikke bare i forbindelse med graviditet, men i forhold til ændringer i kroppen helt generelt?

nanabech nanabech

Shop the look – Reklame/affiliate links:
*Selected Femme coat
H&M knit
Asos preggo jeans (for non-preggos here)
Ray-Ban sunglasses
& Other Stories bag + boots
*Jane Kønig Hoops

4 kommentarer

 • Anne Bjerning

  Hvilken størrelse har de jeansene i (og hvilken størrelse brugte du inden bæbs – bare lige for at havd noget at sammenligne med)? Du ser i øvrigt fantastisk dejlig ud 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg tog den mindste størrelse, der var – UK6. Normalt bruger jeg w25 l32 i Asos jeans og jeg kunne helt ærligt godt have tænkt mig, at preggoserionen de var lidt strammere ved hoften. Man skal i hvert fald ikke size op. Derudover er de til den korte side (det kan vist godt fornemmes på billedet), men altså, de er fremragende til prisen!

   Og tusinde tak 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Tak for dit svar. Jeg har aldrig haft jeans fra Asos før, men jeg er normalt en størrelse 27/32 i Levis. Jeg er snart kun halvvejs, og mine ventejeans fra h&m er begyndt at stramme på maven (gravid med tredje barn – så går det stærkt!), så jeg skal have invisteret i et par nye.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ah, ja, det har jeg godt hørt – det er lidt vildt, at der er så stor forskel på hvornår maven kommer. Det var først, da jeg var halvvejs, at jeg voksede ud af mine normale jeans.
   Jeg har kun vintage Levi’s, så jeg ved ikke om du kan bruge det til noget, men der er jeg str. 26. Hov, og husk forresten at betal i pund – det kan stadig virkelig betale sig så vidt jeg husker :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 30