Om udsalgskøb og (snarligt) shoppestop

6 fra Asos til når jeg får en talje igen

asos

Reklamelinks: 1: jumpsuit 2: strik 3: jakke 4: frakke 5: jeans 6: jeans

Åååårhmenjegglædermig! Altså til at få en talje igen – til at kunne lukke normale bukser. Til at have ægte jeans på. To måneder…

Nå, men da jeg alligevel har erklæret shoppestop gør det jo ikke den store forskel. Jeg drømmer bare, og det må man altid. Specielt de forvaskede sorte jeans fra Levi’s er enormt højt på listen – faktisk var jeg lige ved at købe dem tilbage i oktober, men så fandt jeg ud af, at jeg var gravid og så gav det pludselig ikke så meget mening på det tidspunkt, haha. Jeg ved jo heller ikke hvilken størrelse jeg ender med at skulle bruge – jeg kan bare håbe, at det er så tæt på min normale størrelse, at jeg i det mindste kan passe mine gamle jeans.

Lige nu drømmer jeg om sol, lun forårsbrise, denim i alle afskygninger og noget sort/hvidt as per usual. Meget gerne krydret med nogle gode jordfarvede nuancer.

Ude i virkelighedens regnfulde januar, er jeg på vej til fødselsforberedelse med min søde kæreste under armen og et taljemål på omkring en meter. Haps.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om udsalgskøb og (snarligt) shoppestop