Gravid i uge 33

12 på udsalg – og ekstra procenter på udsalget

sko på udsalg

Reklamelinks: 1: Pavement 2: Billi Bi 3: Adidas 4: Timberland 5: Nike 6: ATP Atelier 7: Ganni
8: Adidas 9: Dr. Martens 10: Converse 11: Ivylee Copenhagen 12: Sofie Schnoor

Ok, det her tager måske prisen for mest rodede collage længe – men indlægget kan ikke vente vildt meget længere, for udsalget synger på sidste vers, størrelser forsvinder og hos Boozt har de forlænget slutspurten med en dag, og giver 15% ekstra på alt udsalg (hvis man køber for over 499), men det er kun i dag, så altså, hurry.

Om jeg mangler sko? Nej. Helt sikkert ikke. Men en del af mig (nok den del, der er mest træt af at slæbe rundt på 12 kilo baby, vand og andet godt), har ret meget lyst til en par virkelig bouncy sneakers. Allersmest Nikes Air Max 97, men jeg kan simpelthen ikke overskue at give 1500kr for sneakers. I’m not there. Til gengæld kunne både nummer 5 og 8 være nogle gode bud – 5’eren er meget lige nu, og 8’eren ville være så fin, når det bliver lidt mere forår.

Nummer 1 er faktisk det par, jeg selv fandt på udsalg i Magasin – dem jeg nævnte her – men bare i sort i stedet for mine, der er brune. Hvis jeg ikke allerede havde et par spidse, sorte ankelstøvler i ruskind, så havde jeg slået til på de her, for man går altså sindssygt godt i dem, og så er den ret flatterende omkring anklen (jep, det er en ting). Både 11 og 12 lander også liidt i kategorien ‘spidse støvler, som jeg har for mange en del af i forvejen’, men årh, de er fede altså.

Så er der vinterstøvlerne, som vi het sikkert får brug for lige om et øjeblik – og så er der et par sandaler. Sgu. Jeg har sukket efter modellen her i over et år nu, og prøvede dem faktisk også på i sommer. De sidder så lækkert og er smørbløde i læderet! Pæææntpæntpænt. Men dyrt for sandaler. Også på tilbud. Men pænt. Ååårh…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid i uge 33