9 varme vinterstøvler

Siden sidst

nanabech

… Er maven vokset endnu mere – den første frakke er ikke mere end en centimeter fra ikke at kunne lukkes. One down – heldigvis ret mange to go.
… Føler jeg mig helt enormt glad og taknemmelig over alle lykønskningerne, spørgsmålene og alle de gode tips, der vælter ind for tiden. I er søde, er I! Og tak for det.
… Er det gået op for mig, at det allerede er december! Det blev altså heller ikke i år, at kalenderlyset, adventskransen og pynten var på plads før december.
… (til gengæld sætter rigtig mange butikker kalenderlysene ned allerede den første. For eksempel Illum, hvor jeg fandt mit til små 40 kroner).
… Har jeg skrevet lidt om de garderobemæssige udfordringer, der rammer, når maven pludselig ligner en fodbold, og om hvor fedt det er, at finde noget, der faktisk fungerer. Jeg forudser allerede nu, at det emne kommer op at vende igen.
… Har jeg været et smut forbi søde Marika, der holder lagersalg i showroomet i Guldsmedegade – priserne er vildt gode og der er både sølv og guld, så måske julegaverne skal på plads nu? I kan lige nå det i morgen i hvert fald.
… Har jeg også været til det fineste event med Greenilicious (I ved, caféen i Magasin) og Urtekram – en aften med den lækreste økologiske mad, godt selskab og noget ret sejt hjemmebag.
… Har jeg opdateret salgsprofilen lidt igen – det sker løbende, så kom endelig ind og vær med.
… Er det lige gået op for mig, at der er Alletiders Jul på tv2 – bedste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 varme vinterstøvler