Siden sidst

Mama bear

teddy coat

Ind i mellem bliver mobilbillederne altså bare bedre. Jeg aner ikke hvorfor, men det skete helt klart her, da jeg luftede bamsefrakken på en solskinsdag i december.

Det var den jeg viste jer op til Black Friday – og ja, jeg klikkede den hjem. 380 kroner står den til her, hvis man vælger at betale i pund, så for mig var den helt oplagt til at prøve en tendens af, som jeg virkelig er lun på, men som jeg ikke tænker bliver en decideret klassiker.

Og så er den endda varmere end jeg overhovedet havde turdet håbe på. Den er jo ikke foret, så jeg havde tænkt den som en, der skulle ud over en anden frakke (hvilket den i øvrigt sagtens kan – den er godt oversize), men på billederne har jeg faktisk bare en tynd uldundertrøje, en bluse og så frakken på, og det var helt fint! Det ville ikke gå på en mere windy dag – der ville jeg smække en anden frakke under – men thumbs up for overraskende høj brugbarhed. Og hey, er man mere til isbjørn end brun bjørn, så fås den også i en lysere nuance.

Min er i øvrigt en størrelse medium og den kunne godt have været small – jeg gad bare ikke til at bytte den, og hellere lidt for stor end lidt for lille. Specielt når det kommer til overtøj!

Så mangler jeg bare sådan en her til når bolden på maven er færdigbagt – kæft, vi bliver hugable <3

teddy coat

teddy coat

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Asos coat
MKI Miyki Zoku sweatshirt
Asks preggo jeans (for non-preggos here)
Royal Republiq boots

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst