30% på julegaver fra Asos

Lucia konkurrence

Jane Kønig Shell ørering

Og det blev onsdag den 13. december. Luciadag – lysbringerens dag. Ironisk, på en måde, at solen ikke engang er tæt på at kigge frem i dag… På den anden side også lidt smukt. Nå, ævl aside: Det er nemlig blevet tid til endnu en decemberkonkurrence – og den her gad jeg virkelig godt selv at vinde!

Jane Kønig er nemlig gået med til at udlove et par af de fine Shell-øreringe til en af jer. Det er den lille version (altså de her), da jeg tænkte, at de går lidt bedre til hverdag end de store (eller med andre ord, fordi det er det par, jeg selv helst ville have. Haha).

For mig er det virkelig sådan et par øreringe, der er prikken over i’et i et outfit – de hæver lige det hele. Store nok til at fange opmærksomhed, men ikke så store, at de bliver irriterende i længden (og det er lidt en balancegang, hvis I spørger mig).

Jeg trækker en vinder på søndag, og for at være med skal I ganske simpelt smide en kommentar til indlægget her – ligesom sidst er der ingen krav, men det er altså skide hyggeligt, når der følger en lille historie med. Yndlingsjuleslik, bedste juleminde, højeste ønske i år – eller bare dagens optur måske?

Og husk nu at skrive den rigtige mail i feltet, så jeg kan få fat på jer :).

Jane Kønig Shell øreringJane Kønig Shell ørering

178 kommentarer

 • IA

  Wauw, de er pæne!
  Apropros yndlingsjuleslik, så gad jeg vildt godt, at smage lusekatter (luciabrød?). De er alle vegne (i blogverden og på IG, vel at mærke)… og hvis man ikke orker at bage dem selv, som jeg, så aner jeg simpelthen ikke, hvor jeg kan støve dem op.
  Men, ævl aside ;-), god dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Wow, de er smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Maria Martins

  Jeg har rigtig længe ønsket mig disse øreringe, de er så fine til både vinter og sommerperioden. Vinteren er efter min mening den smukkeste tid på året. Der er virkelig intet der kan gøre én gladere end når man om morgenen opdager sne der er faldet henover natten. Derudover elsker jeg også julemåneden, da det var der jeg mødte min kæreste, som jeg ved jeg skal bruge mange år sammen med endnu <3 Rigtig god jul til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie H

  Ihh, de ville altså bare pynte mit juleaftens outfit! Når man ikke lige har penge til at finde på noget nyt fint tøj, er der intet bedre end et basic outfit med ekstraordinære accessories 🙂 glædelig jul og tillykke med graviditeten – maven klæder dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Kiehn

  Sikke en lækker konkurrence – håber virkelig at vinde dem, de ville jo pifte et hvert outfit op <3 Ellers glædelig (for)jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Smukkeste øreringe jo! Har selv overvejet at ønske mig dem!
  PS. Hvor ser du bare skøn ud med babybule!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mikkelsen

  De er så smukke, håber jeg er heldig 💕 I år er mit største ønske en dejlig jul og gode karakterer til eksamen 😉, men også et tørklæde fra Malene Birger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  De er SÅ smukke de øreringe. Så jeg krydser fingre og tæer. Når det kommer til yndlingsjuleslik, så er der intet over, intet under, Havregrynskugler, de rigtig forbudte af slagsen med masser af smør, sukker og kakao. Kunne spise kilovis🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Drømmeønske🍃🌸🍃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia C. B.

  Ej en super lækker konkurrence! Ville elske at vinde de smukke øreringe. Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siv

  Sikke smukke de er! Perfekte til at have på juleaften.🎄 Dagens optur må være at have købt de sidste julegaver og indpakningspapir til at pakke dem smukt ind. Så er de klar til at gives videre! 😊 Rigtig glædelig jul til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid A

  Wauw en gave!! For mig vil det være prikken over i’et at vinde, da jeg fylder 25 år her i december og skal holde en stor fødselsdag for mine veninder 🙂 Jeg krydser fingre og rigtig glædelig jul til dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor er de bare fine!
  Jeg har ikke de vilde juleønsker i år, men et par lækre støvler fra Billi Bi står højest på listen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Jeg skal til min bedstefars 90 års fødselsdag d. 23. december og de ville bare passe perfekt til den røde kjole jeg har købt! Krydser fingre og tæer og ønsker glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Veje Auntoft

  De øreringe er bare SÅ fine og er sikker på, at de kunne pynte mit nytårsoutfit op! Den bliver i år holdt sammen med ti af mine tætteste veninder, jeg kan næsten ikke vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  De er godt nok smukke! Jeg er sikker på de vil pynte både til hverdag og fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Årh de kunne være fine til et lille juleoutfit juleaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Brink Harck

  Jeg har længe kigget efter de øreringe, så det ville være helt fantastisk at vinde dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  De er så fine!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  Det er nogle virkelig smukke øreringe. Jeg har godt kunne tænke mig at give dem til min veninde i fødselsdagsgave her d.23 December, da det er et af hendes store ønsker. Den ligger desværre lige over mit prisrang , øv øv. Så for mig vil det være et kæmpe julemirakel, hvis jeg gik hen og vandt de smukke øreringe fra Jane Kønig og kunne overraske min veninde med dem på hendes fødselsdag. Må I alle have en dejlig jul! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Hurra for fine øreringe og min yndlingssnacks er snebolde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Christensen

  Wauw. Fantastisk gave! Krydser alt hvad der krydses kan, for at de bliver mine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det må være at se home alone d. 23 med familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvor er de smukke! Nu har jeg ikke selv huller i ørene, men jeg har en sød veninde, der ville blive glad for dem. God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Smukke øreringe! Dem ønsker jeg mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille hougaard

  Idas har jeg sørget for at vi gik Lucia optag på min afdeling på sygehuset, hvor jeg arbejder som sygeplejerske. Det var så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Ejj de er så fine!
  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Hvor er de bare smukke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Wow hvor er de smukke de øreringe! 😍 Dagens kæmpe optur – vi har i dag afsluttet vores undervisning for dette semester, og det er tiltrængt oven på nogle ekstra hårde uger på studiet, inden det for alvor går løs med eksamenslæsningen! 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  De er så smukke! Vi skal ud at rejse over julen i min familie, så i stedet for julegaver, køber vi sjove souvenirs til hinanden. Så det ville være skønt at vinde disse! 🎄⭐️🎁🎅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Disse fine øreringe ville sætte prikken over i’et på mit julefrokostoutfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Würtz

  Glædelig giveaway! Og så står de faktisk allerede på ønskeseddelen i år. Synes Jane Kønig skal designe dem som julepynt også – jeg er sket ikke i tvivl om, at de vil pynte på en juletræ!

  Glædelig jul og krydsede fingre
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Har ønsket de her flotte øreringe i så lang tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nøj, en god konkurrence! De er bare sååååå smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Åh hvor er de smukke!
  Jeg vil dele min yndlingsjuletradition. Hvert år læser vi Selma Lagerløfs “Rødhalsen”. Min søster og jeg får lov til at skiftes til at læse den højt, og selvom vi har læst den hvert år i over 20 år nu (jeg er 26), så er den stadig lige smuk og rørende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Eeeej én af de ting, der står øverst på min ønskeliste i år! og kunne ikke være mere enig i at de liige er det, der kan pifte et outfit op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  De er så pæne! Krydser alt hvad jeg kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elleb

  Smukkeste øreringe ✨ dem ville jeg være lykkelig over at bære

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna T

  Wauw, dem gad jeg godt vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke dog en skøn konkurrence, disse øreringe står lige nu meget højt på min ønskeliste, så det ville da være helt fantastisk at vinde dem!
  Glædelig jul, kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria A

  Idag(d.13 december) modtog jeg en pakke fra min søde mor på fyn(jeg bor selv i Kbh). Den var fyldt med en masse små pakker, som jeg måtte åbne midt i al min eksamensræs og fordi jeg desværre først har mulighed for at komme hjem til Fyn d.24 december. Det gjorde altså lige en ellers grå og blæsende onsdag en hel del bedre! Bonus var også at der var en lækker chokolade julekalender i en af pakkerne – det er fandme win at få lov at spise 13 chokolader, hvilket så også har resulteret i en smule dårlig mave her en time senere…. lærer det vidst aldrig. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mit største juleønske i år, er en sofa. Jeg har forhåbentlig lige fundet en rigtig fin én, til en så god pris, så jeg har råd til den helt selv. Derfor skal jeg nu finde på et andet ønske end tilskud til sofa, og det klager jeg bestemt ikke over 😊 måske noget grå cashmere kunne være lækkert… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uh, hvor er de bare smukke altså! Elsker alt, hvad Jane Kønig laver.
  Jeg vil egentlig gerne dele dagens optur her, for den falder også ind under kategorien “julesnacks”: min svenske kollega havde i dag hjemmebagte (!) luciabrød (eller lusekatter) med til alle 30 mand på kontoret og afleverede dem selv rundt på alle kontorerne, mens hun sang Lucia-sang… Det var så sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Larsen

  Skønne øreringe. Jeg har en sjov julemiddagsoplevelse. Vi var 4 til jul, og lige sat maden på bordet. Min mor havde en lille lysekrone af en art, hængende over spisebordst. Der var pyntet med julekugler, dem som smadrer let. Nå men hun bærer det sidste mad ind og ramler ind i kronen, som falder ned og nogle af kuglerne smadres ned i maden. Vi blev nød til at skylle flæskestegsskiverne, kartoflerne og hente ny sovs og rødkål. Let blandet madoplevelse den aften, men hva, gaverne var gode haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nina b

  Jane Kønig gør det igen – sååå smukke!! Faktisk har jeg siden jeg var lille haft en anstrengt forhold til jul, da jeg ikke har haft nogle traditioner eller forbundet det med gode ting fra min barndom. Det arbejder jeg på nu, og jeg er gået all-in på at blive et jule-menneske. Jeg glæder mig til at skabe traditioner for min egen familie, når den dag kommer <3 Tak for altid dejlige indlæg og inspiration

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Åhh de øreringe gad jeg bare SÅ godt vinde! Har sukket over dem så mange gange, at det snart er pinligt 😀
  Jeg elsker alt juleslik – tror jeg – så holder mig til største juleønske i år: en helt særlig bog med røntgenbilleder kun af heste! Jeg er dyrlægestuderende og færdig til start 2019 og mit største ønske – in general – er at blive hestedyrlæge når jeg er færdig – deraf det meget studievenlige (og lidt voksne) ønske:-)
  Rigtig glædelig jul til dig og i øvrigt tillykke med graviditeten <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Åh så smukke!
  Og dagens optur må klart være at komme ind i varmen efter cykeltur i regn og stiv kuling! Ih, hvis det skal være så koldt, så skal der altså også komme ngt sne. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har netop fundet ud af at jeg er gravid (efter mere end et års prøven) og mit største juleønske er bare at alt går lige præcis som det skal <3 Men man bliver da altid glad for en ekstra gave fx et par virkelig flotte øreringe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Ej men de er fine!! Det ville være en fantastisk overraskelse at vinde dem 🙂
  Nu er vi cirkus midtvejs mod julaften og det nærmest efterhånden uundgåelige er sket: julestemingen er så godt som forsvundet. Den pippede ellers allerede frem i slut oktober/start november med subtile undertoner af julemelodier bagerst i hovedet. Men som vi er kommet tættere på, er stemningen kommet længere væk. Er jeg den eneste, det sker for, år efter år? Jeg er bange for, at den drukner i hverdagstravlhed og julegøremål. Dagene har ikke nok timer til at nå det hele uden stress. MEN. I år skal vi fejre jul i Norge. Jeg selv, min mand, vores to børn og mine svigerforældre og deres hund, og det bliver SÅ GODT! Så død og pine om ikke jeg nok skal få lokket den julestemning frem igen! Nu stiller jeg pebernødder og brunkager på bordet! Sgu!

  Glædelig jul til dig og lillen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabel S.

  Nøøj, hvor er de fine!
  Du får lige en bette hverdagshistorie fra min dag: jeg havde kastet mig ud i det der brazilian waxing, på diy-faconen, på trods af at jeg aldrig har prøvet voksning (professionelt eller hjemmeversionen). Det endte altså så ud i en del tårer og et rødglødende og blødende skridt, som er MEGET øm – og desværre med ret meget hår tilbage. Dagen blev dog reddet af en utrolig sød kæreste, som sendte blomster og chokolade :’)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Det er de smukkeste øreringe 🙂 – oh my.
  Man er altid i julestemning for tidligt, inden jul og når julen banker på døren er man ikke i julestemning og inden man ser sig om er det d. 13. december… every damn year. Ikke en eneste julegave er købt – dog har jeg fået den bedste julegave. Følelsen af at være på den rette hylde hvad angår uddannelse som salgsassistent og have et arbejde der tiltaler mig – hver dag. Jeg har aldrig vundet noget – og håber inderligt hver gang der er en konkurrence og krydser fingrene. Det samme gør jeg denne gang!
  🙂 Jeg håber du nyder Julen fuldt ud og tak fordi at det er en fornøjelse at følge med.

  Julehilsner Jennifer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Mit højeste ønske er at komme til japan igen. Men det er nok et ønske jeg selv skal komme til at opfylde igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla R

  Tror de ville pynte gevaldigt til mit outfit juleaften (taget i betragtning af at min søster og jeg køber hinandens udklædninger – som aldrig bliver helt godt) 😀
  Glædelig jul til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Åhhr hvor er de smukke😍 De ville klæde juleoutfittet noget så fint – og ja også alle andre outfits endda☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  De er godt nok fine! Glædelig jul 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Sikke fine de er, ville passe super godt til en julekjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bibi

  De er bare SÅ smukke de øreringe. Min dejlige veninde som har fødselsdag d. 23 december, har de her øreringe øverst på hendes ønskeliste. Da de lige er over mit prisrang,vil jeg være utrolig lykkelig, hvis det kunne være mig der fik det her julemirakel og vandt øreringene og derfor kunne give dem videre i fødselsdagsgave. Krydser alt jeg har.. I må alle have en dejlig jul. Mange julehilsner fra mig <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristensen

  Åh hvor er de pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Johanna

  Håber at vinde de her, så jeg kan have dem på sammen med min bordeauxrøde velourkjole juleaften. For mig er juleaften lige så vel som nytår en chance for at dresse op i lækre materialer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Michelle Andersen

  De er så smukke! Krydser alt hvad jeg har ✨😍

  Vores bedste juletradition i min familie er: at vi får forret juleaften, når vi pakker gaver op skiftes vi til at åbne en pakke en af gangen – mens de andre kigger på, og vi spiller også pakkeleg. På den måde gør disse små elementer bare at aftenen varer det længere og vi nyder det ✨🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Jacobsen

  Jeg håber at alle nyder denne dejlige måned! Især den ekstra fokus på omsorgen og næstekærligheden. Det slog mig i dag, efter at have set en sød julefilm. Jeg synes virkelig at de fine julefilm kan varme en om hjertet. Glædelig jul og et dejlig nyt år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Glædelig Luciadag.
  Flotteste øreringe, de ville være perfekte til jul og nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Glædelig jul – og nøj hvor er de smukke og unikke, de øreringe! Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det ville være den bedste tidlige julegave.
  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De flotteste øreringe! Ville shine ethvert outfit op, især til alle julens fester. Ønsker alle en glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Dagens optur var helt klar at se de søde børn fra min børnehave gå Luciaoptog!
  Glædelig jul og stort tillykke med den voksende mave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse marie

  Dagens optur må helt klart være da jeg skulle ud med skraldespanden, lå der 8 pakker foran hoveddøren. Ja jeg var ved at vældte i dem og ka keg handler alt hvad jeg kan på nettet.
  Havde totalt glemt jeg havde fået modtagerFlex fra PostDK.
  De har ikke engang forstyrret med at ringe på. Det lå der bare!! Wuhu. Var så bange for jeg skulle forbi et proppet december posthus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Glædelig 13. december

  Min datter har ikke gået Lucia de sidste år. Glæder mig til næste år, hvor det er hendes årgang, der skal gå.
  Jeg kan næsten revne af stolthed, når jeg ser billeder fra hun gik i børnehaven. Min smukke pige ❤️ – det synes alle forældre jo om deres børn, og sådan skal det da også være 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dzenana

  Ejjj, hvor er de bare fine!! Fik huller i ørene for et halvt år siden, og synes det er så svært at finde øreringe, som ikke føles som “for meget”. Disse er så fine, krydser alt hvad jeg har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva jørgensen

  Jeg elsker cornflakes dyppet i chokolade mmmmm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Nøj, de er fine altså!
  Jeg skal flytte sammen med min kæreste i vores nye lejlighed i morgen – det er rimelig kæmpe optur. Selvom det faktisk betyder, at vi ender med at skulle bruge hele juleferien på at male 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel M

  Yes dem gad jeg godt vinde, så det ikke kun er den gravide mave der tager fokus 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brandhøj

  Lige sådan et par prikken over i’et, jeg mangler! Sweet Christmas og glædelig Luciadag. Er det bare mig, eller er Luciadag (som i heldigvis) ikke blevet en større tradition i år end det plejer at være? Måske det bare er, fordi Luciabrød er denne uges Insta muse – i hvert fald er jeg pjattet med det; så fint og yndigt.

  Glade julehilsner
  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie A

  Mit højeste og inderligste ønske i år er en ring fra den mand, som jeg har elsket de sidste 8 år – nu må han godt fri!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ville ønske jeg kunne beskrive med ord, hvor legendarisk en spontan julefrokost jeg havde i går. Men jeg er bagstiv, har været på job i 9 timer og er helt og aldeles smadret. Det hele værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Smukke øreringe! Dem håber jeg inderligt, at jeg vinder. Jeg er gravid og lige om snart er der ikke tid eller penge til selvforkælelse. Det er selvfølgelig det hele værd, men derfor ville sådan et par flotte øreringe jo ikke gøre noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara rasmussen

  Yndlingsjuleslik – alt med chokolade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karla

  De er sååå fine!!! hvis jeg vandt, vil jeg give dem til min storesøster som godt kunne bruge sådan et par:-))
  glædelig jul og godt nytår:-)
  -Karla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fantastisk!
  Ingen julehygge til mig i år. Jeg skal nemlig aflevere speciale 2. januar. Bum.
  🌲⭐️🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  SÅ SMUKKE. Ville være prikken over i’et både til jul og nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Disse øreringe have da været perfekt til jul, julefrokost og nytår! SÅ fine! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig 13.december søde og en hyggelig Lucia aften:-)
  Virkeligt smukke ørering, dem ville jeg blive henrykt over at vinde.
  Min mor var en dygtig guldsmed da jeg var barn, men min far og hans familie synes hun skulle være hjemmegående, dumt valg for en kreativ dygtig sjæl.
  Desværre døde min mor af kræft for 4 år siden, men jeg savner smukke smykker og har længe været betaget af Jane Kønigs kreationer:-)
  Håber du nyder julemåneden og får julefreden ind. Julestøv og hilsner din vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Så flotte øreringe, ville være perfekt til den julegalla der venter lige rundt om hjørnet (efter eksaminerne..)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  De øreringe vil være så fine til min specialefejring. Jeg skal aflevere D 2/1, så jeg glæder mig virkelig til at blive fri igen ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  I dag har jeg nydt, at begge mine piger har gået lucia, de var simpelthen så fine, sådan en dejlig tradition❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Jeg krydser fingre for at vinde de fine øreringe. En lille fin julehistorie her fra er, at jeg har fødselsdag juleaften, så det er min ultimative yndlingsdag på hele året 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor er de fine!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Lauritzen

  Bridge blanding 👵🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  De her øreringe er allerede på min ønskeseddel – de er simpelthen så smukke! Er kæmpe fan af Jane Kønig, og specielt hendes seneste kollektion er fantastisk! 😍 Jeg er helt enig med dig, de små er perfekte til hverdag!
  Tak for en god og inspirerede blog (og Instagram). God jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Vidunderligt smukke øreringe. Ville elske at spice juletøjet op med dem. Dagens optur var kaffehygge med en god veninde, hvor der naturligvis var lidt juleknas. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  De er smukke. Jeg kan ikke båvente med at skulle køre fra Aarhus juleaftensdags morgen med kaffe i koppen og julemusik i radioen, for at ramme idylliske Fyn. Det er næsten mit yndlings juletidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hagerman Brinch

  Nøj hvor er de fine 😍 jeg drømmer, krydser fingre og ønsker dig en rigtig glædelig jul. Nyder at følge med her på bloggen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Åhh, de øreringe vil gør mig godt til første jul med svigerfamilien:-) Glæder mig til at være med i deres juletraditioner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Neeeeej hvor er de smukke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Dagens optur var helt klart det fineste Luciaoptog på Aros her til aften – så smukt! Så blev vores lille storby altså bare lidt smukkere og den første flig af julestemning krøb ind under huden på mig.
  PS. Jeg ville elske at vinde de meget smukke øreringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Nøj hvor er de fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Baallou

  Dagens optur: juleferien kan endelig starte, da jeg lige har færdiggjort et kursus jeg ellers ikke troede jeg ville komme igennem, men hvor der er vilje er der vej! Derfor synes jeg disse øreringe ville være den perfekte gave til mig selv, som jeg helt klart vil bruge til jul og nytår 🌟🎄💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Smukke øreringe! Jeg har ønsket mig smykker i julegave i år, da det er en ting jeg aldrig får købt til mig selv, og jeg ville være super glad for at tilføje disse til min forhåbentligt voksende kollektion 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Frandsen

  De er så smukke – her på Luciadag lavede min søn Magnus et smukt optog herhjemme, hvor han var luciabrud. Han kunne skam sangen fra ende til anden. Ja, jeg blev lidt rørt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine s.

  Waow, hvor er de bare fire! Julen er den bedste tid på året – alt er så hyggeligt med julemusik, pynt og julens vibe. Min familie og jeg laver julebag hvert år – det vil jeg anbefale alle familier <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstin

  Åh krydser fingre! Det ville være sådan en god julegave at komme hjem til efter at have været i udlandet i 6 måneder og rejst i 3 af dem. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofia Greve

  ÅH!! De er så smukke!

  Jeg arbejder meget her i decembermåned, så det mest julede jeg kan skrive er nok, at jeg bare glæder mig helt enormt til juleaften med min familie. Vi mødes altid tidligt og laver maden sammen og går så en lang tur. Det skal også lige siges, at det er sidste juleaften med min familie inden jeg flytter til USA i et helt år! Men det ser jeg i hvert fald frem til. <3 Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea R H

  Dagens optur igår var ægte julestemning, da jeg både oplevede Luciaoptog på mit arbejde om morgenen og om aftenen på vej hjem, hvor nogle piger gik Luciaoptog på gaden i Århus – simpelthen så fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Jeg har netop været ude at købe mit jule-outfit. Og nøj hvor ville de ørering bare passe spot-on dertil 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Juul Olsen

  De øreringe er så flotte – de står øverst på min ønskeseddel. Faktisk har jeg kun to ønsker – øreringe og en postkasse. Ved godt hvilken en af gaverne jeg ville blive mest glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Åh de øreringe har jeg drømt om længe, måske de endelig skal blive mine? Jeg krydser fingre og takker for en lækker konkurrence <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De er så fine! Dem ville jeg elske at vinde – og er helt enig i at den lille version er perfekte da de kan bruges både til fest og hverdag 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville elske disse øreringe. Jeg skal arbejde udenlands januar/februar/marts – så må kun ønske mig ting der er så små at de kan komme med i kufferten. Disse er perfekte! ( for havde det været de store havde jeg jo fået utroligt meget overvægt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hold op de er smukke! Jeg krydser fingre! Min yndlingssnack er vaniljekranse, som jeg hvert år bager med min mormor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Odgaard

  De er smukke! Jamen, jeg kan starte dagen med at fortælle, at man godt kan riste sin mands fine sko på en radiator. Altså, undskyld mig, men siden hvornår var det sådan, at en radiator havde samme effekt som en BRØDrister? Jeg har levet i 30 år uden at vide, at det er en risiko. Hm. Nåmen, JEG elsker duften af gran, og så SNART jeg går på juleferie, vil jeg placere mig på gulvet under træet, og så vil jeg ligge der og spejle mig i en julekugle. Stor næse og forvredne proportioner!

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Wow, hvor er de smukke – hvis jeg vandt, ville jeg give dem til min søster – hun ville ELSKE dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hvor er disse øreringe bare så fine!!
  God jul til dig Nana <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil være så glad for at vinde de her smukke øreringe har kigget på dem i så lang tid nu, de kunne være så flotte at havde til jul og nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det var dog de smukkeste øreringe, jeg længe har set. Dem ville jeg elske at bære til jul og nytår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenna U

  Julen i år ha været meget ukoordineret indtil videre, men jeg kan snart se frem til juleferie 🙂 nå ja, og de lidt usunde mængder chokolade jeg har spist hver aften de sidste par uger, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  de er så flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Ville elske at give min kæreste disse i julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mit ynglings juleminde var den første jul hvor hele min familie holdte jul sammen. Det var som om julen bare lige blev lidt bedre når vi alle sammen var samlet 🎁🎅🏼🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  De er SÅ fine og ville være perfekte til både jul, bryllup og nytår – alt noget jeg skal deltage i på Færøerne i juleferien✨😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Så smukke!!! Elsker dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Åh, så fine!
  Måske de kunne bringe julestemningen tilbage her i hytten…. Jeg elsker virkelig jul, men det der med eksamen i januar – not so much! Jo tættere man kommer på jul, jo tættere kommer man jo også på de skide eksamener altså. Nå, jeg spiser lidt juleskum og brændte mandler (favorit!), så går det nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Wauw, hvor er de fine!
  Mit yndlings juleslik er helt klart havregrynskugler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • samantha h

  ville være virkelig lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Sidder midt i SRP-skrivningens mørke og længes efter frihed, menneskelig kontakt uden for huset og ikke mindst – juleaften!!:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise W

  Øreringene er så smukke! Jeg har optur over at jeg lige har klikket en juletrøje hjem, med både Jesus og julemanden på, håber den når at komme, og at den er til at holde ud at have på, den er trods alt ikkelige lavet af naturprodukter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvor er de fine. Rigtig glædelig jul alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Ej hvor ville det være fedt med sådan et par! I min familie går vi ikke op i at gøre særlig meget ud af os selv til jul. Det er så ærgerligt når man som mig elsker hver en mulighed for at dulle sig selv lidt op. Derfor sørger jeg altid for at tage masser af smykker på. Så føler man sig fin uden at falde uden for billedet ved fx. at tage en knaldrød glimmer kjole på. <3 Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida P

  Åh altså, de øreringe har været på min ønskeliste i over et år nu! De er så smukke og minder mig – meget apropos julen – om engle med glorier på fine glansbilleder, som jeg dekorerede med som lille. Så jeg krydser fingre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida K

  Ih, de er fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille P

  De er simpelthen så flotte – perfekte til den festlige tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Godt valg med de små, de er lige præcis dem, der står på min egen ønskeliste 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Worm

  Dagens optur er selvfølgelig at vågne op med udsigt til snebeklædte tage i Aarhus <3 NU kan det bare blive jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Århh, de er fiiine!

  Dagens optur er at, jeg er netop på vej til juleferie hos svigerfamilien, inden jeg skal holde jul med min egen. Det er en dejlig tradition. OG, så er alle julegaver købt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hvor er de bare flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  De er så flotte!
  Mit største juleønske i år er en billet til festival, så jeg kan se mine efterskoleveninder igen efter lang tid. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ava

  Nørh hvor er de pæne! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Sikke en fin Lucia-konkurrence! 🙂
  Hvis jeg skulle nævne mit yndlingsjuleslik, så skulle det nok være den klassiske juleskum – selvom den smager syntetisk, og egentlig også smager lidt dårligt, så er jeg på en mærkelig måde bare vild med dem! Jeg kan snildt spise en pose eller to selv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  De er så fine! Krydsede julefingre herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia P

  Jeg var med til Jane Kønig x Elles juleevent for lidt siden og forelskede mig fuldstændig i de smukke øreringe. Jeg var dog mindst lige så forelsket i deres smukke fletringe og endte med at købe sådan en i stedet for, men ih hvor ville jeg blive lykkelig for også at eje øreringene 😍✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Yndlingsjuleslikket bliver lige min venindes og dermed snebolde, da jeg synes, hun at skulle have have dem (og med dem mener jeg både øreringene og sneboldene), såfremt jeg vinder denne fantastiske konkurrence! Foruden at fortjene dem for at være en fantastisk veninde og støtte, skriver vi begge ba lige nu, og hun kunne godt lige bruge en ba-gave, til når vi afleverer onsdag! 🙂 Julehilsner til dig og tillykke med den nye titel, i øvrigt! Umiddelbart den bedst tænkelige julegave (ja, det er det jo nærmest, så sent som du opdagede det, ikke? ;)). God jul herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Lauridsen

  Wow el lækker konkurrence!! Disse skønheder har stået på ønskelisten siden jeg så dem første gang, så krydser mine fingre for at jeg er den heldige.
  Jeg har været så heldig at få en lille nevø i oktober “Sigurd” – han er familiens “første barnebarn.” Og selvom han endnu er for lille til at forstå hvad der sker omkring ham, så giver julen pludselig meget mere mening end den har gjort tidligere. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære, og stort tillykke med din lille baby i maven. Glæd dig! Det er så dejligt livsbekræftende med sådan et lille væsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  De øreringe er så fine, og står også højt på ønskelisten i år 🙂
  Gårsdagens optur var at være til julefrokost, hvor jeg endelig havde anledning til at bruge en fin kjole, der stadig hang med mærke på i skabet. Det reddede lige en ellers forudset tøjkrise! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tille

  Jeg ville virkelig gerne vinde dem her <3 Så smukke.
  De skulle på juleaften hvor jeg skal til Ålsgårde og holde jul med min far, farmor og farfar. Sidst vi fejrede jul hos dem var da jeg var teenager og min mor havde pakket en kasse med en mobil ind som en kæmpe (nytårs)knallert. Jeg blev SÅ glad da jeg pakkede den ud.. Min første mobil! Dét var stort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie A

  Hvor er de fine 😀 Glæder mig altid til det er december, hvor det er en tradition at min søster og jeg fælder juletræ og spiser æbleskiver med min reservebedstefar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Krydser mine finger for denne lækre GAW og for hvid jul, det kunne være så hyggeligt.
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Midt i en SRP-periode ville det da lige være det sidste skub, hvis jeg vandt de fine øreringe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er de flotte!
  Jeg drømmer lidt om at være sådan én, der er bedre til at gå med smykker. Det kunne være helt i orden med sådan et par flotte øreringe, der kunne shine mine ellers rimelig minimalistiske outfits lidt op.
  Altså wow, hvor er de fine og seje! Og så finder jeg aldrig noget, så jeg krydser fingre for, at jeg måske for en gangs skyld har lidt held, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  De ville være så fine til den kommende tids mange fester og frokoster!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Hvor er de smukke! Perfekte til juleaftensoufittet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin Brix Muheisen

  I år skal jeg fejre jul med min bedstemor som lige er blevet erklæret rask for kræft i næsen, min bedstefar og min mor. Glæder mig, og disse øreringe ville være perfekte til jul og nytår <3 Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg ønsker dig bare en rigtig dejlig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Det er verdens fineste øreringe og en suuuper fed præmie ⭐️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Vi skal købe julegaver i dag og forhåbentlig er vi så klar til jul i morgen og har en uge til julehygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah J

  Årh, jamen altså! De øreringe står jo allerede på min ønskeseddel for at det ikke skal være løgn. De er bare den helt perfekte blanding af glam og smuk enkelhed!
  Der er noget særligt fascinerende ved glitter og glimmer her i vintermørket og specielt ved jule- og nytårstid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De er så fine! Ville så gerne vinde dem og have dem på juleaften, som også er min første jul som mor👶🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sørensen

  Eeeej, jeg har kigget på dem så mange gange. Og er i ørerings-krise, da jeg har mistet den ene af mit ynglingspar!! De ville helt sikkert skulle på til jule- og nytårsoutfittet – der skal jo lidt glimteri til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, de er skønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emillia M.

  Det var da godt nok nogle skønne øreringe. Har faktisk siddet og sukket over øreringe i den sidste uge, fordi jeg skulle hjælpe en veninde med at finde et par øreringe som gave til en tredje veninde. Og kunne bare så godt ønske mig nogle nye smukke øreringe, der ikke bare er helt almindelige ørestikker til en 50’er, men når man ikke rigtig har en indtægt, og sparer op til femten forskellige ting… Så ja, det kunne da være meget lækkert at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Mit bedste julenisse er at jeg siden jeg var siden 15 år, hjalp jeg hver jul min bedstemor med at pynte op til jul og, også hjælpe med at pynte hendes juletræ, da hun blev ældre.
  Gennem årene lærte jeg præcis hvor tingene skulle hænge og hvordan det hele forsigtigt skulle pakkes ned i igen, i den store julekasse. Neget af pynten er helt til age fra 1950’erne.
  Nu er hun her ikke mere, men jeg tænker meget på hende hver jul og kan sagtens høre hende kommentere, at sløjfen skal rettes el. grangrenen sidde mere til højre, når jeg idag selv hænger den julepynt op, som jeg har arvet fra hende.
  Glædelig jul kære Bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Vemmelund

  Jeg er bare så meget kæmpe fan af brændte mandler ! Og det dér tyske eiskonfekt som er på grænsen til det vamle og kvalmende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det nogle smukke øreringe 💫 rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nan

  Med lovning om at gøre mere ud af mig selv i det kommende år, så vil de her øreringe være alle tiders kick-off👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ønsker mig øreringene til at pynte på min efterhånden noget blege vinter kulør. I år er julen bare mørkere og koldere end ellers, synes jeg, derfor hygger jeg allerede nu med lys og ris alemande

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika Nielsen

  Glædelig jul ❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Rigtig god jul 💫🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Sellén

  Oooooh så fine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Mit bedste juleminde er selve juleaften, den 24. december, som siden min barndom har været fyldt med masser af traditioner; jeg startede altid dagen med at gå på skattejagt med mine 2 søstre, som mine forældre havde lavet til os, og som skulle lede os til vores morgenpakker. Næste punkt på programmet var det årlige julebord hos min mormor, hvor vi mødtes med resten af familien og ønskede hinanden god jul. Videre i kirke, og herefter ud til faster og onkel, hvor vi så Disneys juleshow. Herefter hjem og holde juleaften. Det var en magisk dag, og sådan gjorde vi indtil vi nærmede os voksenalderen. Nogen ting gør vi stadig, andre ting er udgået – grundet vores alder selvfølgelig 😉 Men for mig var det den bedste dag på hele året og det er mit absolut bedste juleminde 💫🎄🎅🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line K

  De ville passe perfekt til min nye kjole og gøre juleoutfittet perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Simpelthen så smukke – det ville være den perfekte overraskelse at vinde dem 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det er simpelthen de flotteste øreringe, der længe har stået på min ønskeliste! 🙂 De kan lige gøre ethvert outfit dét federe.
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Ville være den skønneste gave at vinde! Rigtig god jul ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  De er bare så fine, og så passer de lige til alle julefrokosterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Wauw de er fine ✨ Håber 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% på julegaver fra Asos