Siden sidst

Ikke til at kende

Weekday frakke

SE LIGE FRAKKEN – I EN FARVE! Det skete. Weekdays julekalender kørte er vanvittigt tilbud i sidste uge, og jeg er virkelig blevet glad for den oversize frakke (som jeg gætter på kan lukkes gennem hele graviditeten). Nana for et år siden, havde ikke set det komme.

Og og og, så er der håret – markant kortere hår end sidst I så mig! Det der, en masse kvinder siger, med at de aldrig har haft mere lækkert hår, end under graviditeten? Det gælder bare slet ikke for mig. Jeg har aldrig(!) fældet så meget – det er helt latterligt. Kombineret med vintertørt hår, der ikke har set en frisør siden sidste vinter, så var det virkelig ved at være en slatten høstak at slæbe rundt på. Det er det heldigvis ikke længere! Det skal lige vasket og ‘sætte sig’ – og jeg skal lige lure at style det – men jeg er virkelig glad for det allerede. Kan I lide det?

December er ellers næsten altid håbløs at få frisørtider i (og det lykkedes da heller ikke ved good old Birthe Gleerup), men jeg var heldig hos Stinna Røgen på Frederiks Allé, og de kan virkelig også noget! Skide hyggelig salon og virkelig god stemning – og det samme fokus på miljøvenlige produkter, som jeg elsker fra Gleerup. Så tip hermed videregivet, hvis I mangler en frisør.

Weekday frakkeWeekday frakke

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Weekday coat + cashmere knit
Zara bag
Asos preggo jeans* (for non-preggos here*)
Royal Republiq boots*

 

4 kommentarer

 • Emma

  Er du vimmer den jakke er flot 😍 Og det hår er altså vildt pænt til dig. God længde ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, mange tak :D! Jeg er simpelthen aå glad for begge dele <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silja

  Virkelig virkelig fint hår! Er det blevet sponsoreret eller har du selv har betalt for det? Og i så fald, hvad koster sådan en klipning? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak :)! Det vil altid stå i indlægget, hvis det er sponsoreret! Jeg har selv betalt – 470kr mener jeg, at det var 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst