Advent, uge 27+0 og en vinder

9 fine festkjoler (med og uden mave)

festkjole

Reklamelinks: 1: Gestuz 2: Gina Tricot 3: Honey Punch 4: Gina Tricot
5: Stine Goya 6: Vila 7: Stradivarius 8: Gina Tricot 9: Selected Femme

Årh, så er julen godt nok lige om hjørnet! Jeg glæder mig vildt meget til julemad, familiehygge og gaver – men før det bliver tid til at danse om træet, har jeg faktisk endnu en anledning til at hoppe i noget lidt finere. Hende her fylder nemlig 25 lige om lidt og det skal fejres!

Med min mormors fødselsdag og en vinterfest i sidste weekend (og nytår lige om lidt også), har jeg været på udkig efter noget lidt pænere tøj siden engang i slutningen af november. Jeg hverken kan eller vil bruge alt for mange penge på decideret graviditetstøj – dels er det meste af det enormt kedeligt og/eller konet, og dels virker det lidt som penge ud af vinduet, hvis det alligevel ikke kan bruges om tre måneder.

Kimonoer og slå-om-kjoler har været ret højt på radaren, da de er så sindssygt klædelige både med og uden mave, og jeg fandt da også en vildt fin en af slagsen i h&m i fredags, men den er desværre ikke til at opstøve online. Det er de her ni til gengæld – og dem gad jeg altså også godt have fingrene i! Nummer to fra Gina Tricot havde jeg faktisk købt (den koster kun 175 lige nu), og med den sindssyge mængde stretch sad den faktisk skide godt – den røg udelukkende tilbage, fordi jeg ikke kan deale med hvor meget kavalergang jeg faktisk har for tiden (for det blev edermanme fremhævet her). Har man lidt mindre bryster – eller dealer man lidt bedre med dem end mig – kan den dog klart anbefales!

Nummer tre er godt nok i polyester, og det er jeg normalt ret dårlige venner med, men den er simpelthen så fin! Og den ville også gå virkelig godt som hverdagskjole med sneakers til foråret (ligesom nummer syv ville i øvrigt). 9’eren er i det samme snit som min gamle guld-sag fra Gestuz – og mon ikke også den skal luftes i år? Jeg tror det.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent, uge 27+0 og en vinder