Advent, uge 26+0 og en vinder

30% på julegaver fra Asos

asos_julegaver

Reklamelinks: 1: sneakers 2: glitterstrømper 3: hue med cashmere 4: bukser med cashmere
5: nattøjssæt 6: (virkelig billige) læderstøvler 7: teddyjakke 8: sneakers 9: strik

Er det bare mig, eller er mængden af rabatter her op til jul steget helt vildt i forhold til bare sidste år? Jeg synes virkelig, at det er vildt! Måske det også hænger sammen med kombinationen voksende mave (der virkelig giver lyst til noget andet tøj) og manglende dagpengeudbetalinger (der giver den der følelse af, at alt er pænt og billigt, når man ikke skal shoppe)…

I hvert fald er der 30% på en god stak julegaver på Asos nu her – om gaverne så skal til én selv eller til en anden, det skal jeg ikke blande mig i (men specielt nattøjet, Filatrøjen og de fjollet billige og virkelig fine læderstøvler kunne jeg altså godt klikke hjem til mig selv, hvis det var).

Og for der nu ikke skal gå helt tudeshow i den fra min side, så har jeg faktisk lige været forbi posthuset og hente den fineste frakke fra Weekday – i en farve! Glæder mig sådan til at vise jer den! Det føles helt uvant, men ret rigtigt. Gad vide om det er skiftende smag og mere mod på farver eller bare en spandfuld preggo-hormoner?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Advent, uge 26+0 og en vinder