Jul & uge 28+0

15 fede sneakers på udsalg

sneakers udsalg

Reklamelinks: 1: Nike 2: Vans 3: Puma 4: Puma 5: Adidas 6: Adidas 7: Adidas 
8: Nike 9: Adidas 10: Puma 11: Reebok 12: Adidas 13: Adidas 14: Puma 15: Reebok

Overtøj og fodtøj er virkelig de to ting, jeg aldrig holder op med at kigge efter – der er altid lige dé der sko, der lige ville passe perfekt til et eller andet outfit! Lige nu er vejret måske mest til støvler, men så længe Danmark holder sig over frysepunktet (og det ikke regner alt for meget), så er det altså fint med sneakers. Mine Vans er lige det tyndeste i øjeblikket, men de tykkere sneaks, som fx mine Superstars fra Adidas bliver flittigt brugt – og de kunne godt bruge lidt afveksling.

Specielt de sorte lakfiduser fra Puma har jeg luret på i et stykke tid, og nu er de faktisk sat ret pænt ned. Adidas’ Campus model har jeg også forelsket mig i (i et væld af farver endda), og så har jeg åbenbart fået en ting for den der brune “indendørssål”, som var obligatoriske til idræt dengang i folkeskolen. Jeg har faktisk altid hadet dem, og måske det er fordi man skulle have dem dengang, men de kan altså et eller andet. For eksempel ville de gå umanerligt pænt til mine brunlige frakker, hvor en helt hvid sål – i mit hovede – går bedre til de køligere nuancer. Eller hvad tænker I?

Jeg skal lige lure hvilke udsalgsting, jeg skal investere i jo, for der er altså meget i år – af alle mulige ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul & uge 28+0