Jumpsuit'in

Siden sidst

nanabech

.. Er det for alvor blevet vejr til min fine, nye uldfrakke fra Selected – det er den her, til de af jer, der har spurgt – og den er fantastisk varm og fin!
.. Har jeg nydt den allersidste oktobersol i Graven sammen med søde Mia. Jeg håber, at november også kommer til at byde på den slags humørboostere af solskinsdage.
.. Har jeg været en lille smut i sommerhuset, hvor min søster og hendes to drenge har holdt ferie hele ugen. Den stod med andre ord på Briotogbane, programmeringsapps (shit, de bliver kloge, dem kidz) og blæsevejrstur til stenstranden ved Sletterhage fyr.
.. Er jeg begyndt at deale med tanken om, at rundt regnet alle mine bukser nu igen er for kolde til Danmark. Skide smart med cropped jeans, hva?
.. Har jeg tippet om 25% på Na-kd og muuuligvis fortrudt, at jeg ikke klikkede bamsefrakken hjem. Overvejer det faktisk stadig, men nu føles det jo bare dumt, at der lige har været rabatkode, ikke?
.. Har min sjove kæreste købt såkaldt intelligent lys til halvdelen af lejligheden, og jeg kan nu styre lyset via min telefon – både styrke, varme og farve. En del af mig synes, at det er virkelig åndet – en lidt større del elsker hvor nemt det er! Jeg skal ikke rejse mig op for at slukke lyset. The future is now.
.. Har jeg crushet en del på de her støvler. Pæne og praktiske! Og ikke sådan vildt dyre. Skal jeg?
.. Har jeg endelig fået set anden sæson af Stranger Things. Ikke lige så vild som første sæson, men holy shitballs, jeg elsker den serie! Dustin for prez. Rrrrr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jumpsuit'in