No bullshit hudpleje (med rabat på)

Om at føle sig som sig selv

vinyl leggins

Ok, nu er en stor del af mit tøj jo heldigvis rimelig oversize, så langt de fleste af mine t-shirts og trøjer kan jeg stadig passe, og specielt på trøjefronten, tror jeg ikke, at jeg kommer til at mangle noget.

Langt værre står det til, når det kommer til bukser. ØJ, hvor jeg allerede savner en masse af dem! Specielt mine Levi’s… Og så har jeg drømt lidt om et par gode vinylbukser i et godt stykke tid, men det er helt håbløst med maven i normale bukser uden stretch. Håbløst. Jeg har heller ikke kunnet finde en preggoversion af dem (sådan noget ventetøj er typisk mere plain – eller downright kedeligt), så da jeg faldt over et par leggins på Asos til små 100 kroner, tænkte jeg, at det var et skud værd. Det har jeg altså optur over nu her.

De falder en anelse ned, hvis jeg går langt, men ellers er de faktisk helt fine – strammer ikke om maven og har en rigtig fin længde! Dem jeg har, er desværre forsvundet fra Asos i mellemtiden, men de her ligner til forveksling og er virkelig også billige (specielt i dag, hvor der er 20% på alt med WIN20).

Halleluja for afvekskling i garderoben – og for stadig at kunne hoppe i tøj, der bare føles som 100% mig. Og hooooldnuop det ville være nemmere at være gravid i en lunere klima – bare ben og rare kjoler? Ja tak.

vinyl leggins

vinyl leggins

vinyl leggins

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Weekday jacket
H&M knit
Asos leggins (similar)
Shoeshibar boots
& Other Stories bag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

No bullshit hudpleje (med rabat på)