En guide: Sådan misser du en halv graviditet (mentalt)

No bullshit hudpleje (med rabat på)

Foreo

Jeg havde egentlig tænkt at gemme indlægget her lidt, så der ikke går for meget graviditet i den, men nu spottede jeg lige, at Foreo også kører Black Friday/Weekend – og så skulle jeg da være et skarn, hvis jeg gemte indlægget til lige efter! Min er modtaget i gave, men indlægget er altså ikke sponsoreret, bare så vi lige er clear.

Der er bare det, at den lille blå dims på ganske få uger er blevet en helt uundværlig del af min daglige rutine. Den er helt genial! Tænk ansigtsmassage, dybderens og eksfoliering i ét.

Nu er jeg ikke typen, der normalt bruger specielt mange produkter – dels fordi jeg ikke gider for mange trin, og dels fordi jeg godt kan lide tanken om at lade huden klare det meste selv. That said er jeg heller ikke blind for hvad de rigtige plejeprodukter kan gøre for én, så kort sagt er det en balancegang, og her gør Foreo det altså nemt at bruge mindre.

Miquras silkeserum er stadig en kæmpe favorit og dagcremen er også vokset på mig, men de fleste dage – specielt nu hvor det er blevet køligere – er det 1) Foreo (med lidt ansigtsrens om aftenen) 2) Silkeserum og 3) Økologisk mandelolie. Morgen og aften.

Siden engang i august har jeg kæmpet lidt med min hud, men efter Foreoen og mandelolien røg ind i rutinen, tog det seriøst ikke mere end et par dage, før min hud faldt til ro. Den er stadig ikke lige så fin, som før jeg blev gravid, men der blamer jeg altså det hormonshow jeg er midt i – og der er simpelthen en synlig forskel på min hud før og efter Foreo. Jeg tænker, at det er den daglige massage og blide eksfoliering, der gør tricket. Huden bliver ligesom ‘vækket’, og tager desuden bedre imod produkter bagefter. Og så tager det altså ikke mere end et minut.

Den jeg har fået, er LUNA mini 2, der pt er sat ned med 22% og de lidt ældre modeller er sat ned med 30%. Så hvis I ikke har brugt hele opsparingen på Black Friday og hvad det ellers hedder, så kan jeg altså anbefale den her.

(Og hey, I kan stadig shoppe alle mulige andre gode Black Friday tilbud fra listen her – en del af dem udløber i dag og andre først i morgen).

Foreo Foreo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En guide: Sådan misser du en halv graviditet (mentalt)