En forlænget weekend på Bornholm

Men hvad med mine jeans?

ventetøj asos

Allerførst: TUSINDE TAK for alle de søde kommentarer både her, på Insta og privat – jeg bliver simpelthen så glad for hver eneste af dem <3

Og så til indlægget: Jeg har nemlig sjældent haft det så fedt over et par bukser! Ikke fordi de som sådan er verdens fedeste – de er ganske fine, synes jeg, men heller ikke mere end det – men jeg kan passe dem! Eller… Maven kan passe dem. Efter scanning og prøver og alt muligt, skyndte jeg mig nemlig at klikke to par preggopants hjem. Eller ventebukser, om I vil. Preggopants lyder bare mere hyggeligt.

Jeg havde først en idé om, at jeg slet ikke behøvede ventetøj, for der er virkelig noget i mig, der stritter ved tanken om at købe tøj, som jeg kun kommer til at bruge det næste halve års tid. Den tanke nåede jeg at have i lige omkring en uge (eller med andre ord, indtil jeg ikke kunne lukke mine jeans længere), for jeg kan simpelthen ikke undvære jeans i min garderobe i så lang tid. Specielt ikke på den her årstid! Og lige så meget, som jeg elsker sweatpants, lige så lidt gider jeg gå i dem fra nu af og til engang i marts eller april.

Så gode gamle Asos to the rescue, og med den lave pund kunne jeg klikke to par jeans hjem for under 500 kroner. Dem på billedet, fordi farven er ret fin og fordi detaljen ved anklerne er ret meget mig og ret meget en sjældenhed, når det kommer til ventetøj (kæft, der er meget kedeligt derude). Jeg har selvfølgelig også klikket et par sorte skinny jeans hjem – det var en no brainer.

Begge er med “over the bump waistband” –  en ting, jeg ikke lige havde set mig selv tage stilling til, men sådan er der jo så meget. Over the bump har nemlig en knap foran, der til forveksling ligner et par normale jeans. Ved ‘under’, er det forreste stykke bare et stykke elastik, så det der med lige at stoppe en t-shirt eller bluse ned i linningen fungerer ganske simpelt kun med over the bump. Der kan man bare se, hva?

Og ja, jeg er godt klar over, at mavebulen ikke er vildt tydelig, når det er så meget sort-i-sort. Mia brokkede sig også lidt, og jeg lover, at jeg gør det bedre næste gang! Haha. Det sagt, så har maven bare en størrelse lige nu, hvor dem, der kender mig, ikke er i tvivl om, at der er nogen derinde – men i en snæver vending, og hvis man ikke kender mig, kan jeg altså godt bare se lidt oppustet ud. Specielt i strik. Lidt råddent. Der havde sommertøj altså været nemmere.

ventetøj asos

Shop the look – Reklame/affiliate links:
Zara coat
H&M blouse
Asos maternity jeans (similar to non-preggos here & here)
Selected boots
*TGTBB scarf

*gifted/gave

9 kommentarer

 • Hvor er det bare nogle fantastiske fine billeder. Er helt vild med bukserne og hvordan du styler dem! 🙂

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Årh, mange tak! Jeg synes virkelig også, at de er et godt bud på lækkert ventetøj <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser bare godt ud – tillykke 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Gud hvor sjovt! Jeg har præcis de samme jeans, men jeg bryder mig ikke om Kimmi-parret fordi de er alt for tynde i stoffet, og desuden får jeg vildt meget knæ i dem hvis du forstår? De sorte bruger jeg til gengæld hele tiden! Jeg køber ikke maternity toppe, jeg går bare en størrelse op og det fungerer vældigt godt. Det gør asos’ Forever-tshirts i øvrigt også fordi de er så sygt lange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Ej hvor mærkeligt! Jeg synes faktisk, at de sorte er tyndere i det, mens de her er mere jeans-agtige. Og så er de desuden for løse til at jeg får knæ i dem :D. Der er jeg faktisk meget mere nervøs for de sorte på sigt, fordi de føles mere som nogle, der godt kunne lave det stunt. Måske det bare varierer lidt fra par til par?

   Nej, maternitytoppe gider jeg simpelthen heller ikke! Lige nu kan jeg stadig være i mine t-shirts, og så har jeg et par virkelig gamle samsøe toppe – du ved, de der Sue Long, som man brugte som kjole engang, ahem – de er fremragende til formålet! Skriver mig lige Forever t-shirts’ne bag øret though, just in case 🙂 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Jeg har en freakishly kort overkrop, så måske er det derfor de der forever tees fungerer så godt?!

   Og jeg er bare helt enig. Det meste maternity wear er så røvssygt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Stort tillykke med graviditeten! Jeg har total optur over det, da jeg selv venter mit tredje barn og har virkelig svært ved at finde pænt ventetøj (eller allerhelst tøj, der ikke er ventetøj, men som kan bruges med mave) – især når man bor i det meget nordlige Jylland, hvor udvalget er virkelig begrænset- så del endelig når du finder noget, der fungerer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak – og i lige måde!

   Puh, ja altså selv i Århus er udvalget af faktisk ventetøj godt nok sløjt, så jeg kan da kun forestille mig dit shoppingscenarie… Men du kan tro, at jeg holder øjnene åbne efter tøj, der kan bruges både nu og om et halvt år – og jeg lover at dele det, hvis jeg falder over noget godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forlænget weekend på Bornholm