Om vildænder, sennepsmakrel og verdens vildeste øllebrød

Fredagsdrømmerier & lidt om weekenden

rocknroll

Jeans, jacket (on sale), knit, bag, boots

Øøøj mand, det her er en af de fredage, jeg har set frem til. Det har været en dag med ventetid og med gode nyheder som jeg glæder mig til at fortælle lidt mere om, og lige om lidt pakker jeg en taske og smutter mod København. Jeg skal nemlig til noget så fashionabelt som Bogforum i morgen, og jeg glæder mig virkelig!

Jeg ville ønske, at det hele kunne foregå i outfittet på collagen, for det er virkelig crush på crush. Støvlerne koster faktisk under 300 kroner (hvis I husker at vælge pund), og jakken er sat ned hos Zalando. Til gengæld er jeansne sådan semidyre og strikken er hysterisk dyr (hvis I spørger mig). Den er til gengæld også helt perfekt! Hvis jeg kunne strikke, ville jeg strikke mig selv et rip-off med det samme. Jeg havde ikke været helt lige så vild med “Rock & Roll” på en sweatshirt, men det får bare et helt andet udtryk på en rullekravestrik. Vildt fint! Og tasken? Jamen fair pris og pissepæn farve. Den er på ønskelisten.

Hvad skal I lave i weekenden? Og hey, er Arket et besøg værd, når jeg nu alligevel er i København? Meld endelig ind! Og hav en dejlig weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om vildænder, sennepsmakrel og verdens vildeste øllebrød