Der er noget, jeg har glemt at fortælle

En forlænget weekend på Bornholm

Indlægget er sponsoreret af Billund Lufthavn og DAT

Bornholm

En ægte naturpool lige ved Nordlandet – vildt smukt!

Årh, jeg kunne godt bruge sådan en forlænget weekend på Bornholm igen. Jeg snakkede med min kæreste om det, så snart jeg kom hjem – altså på det tidspunkt vidste vi ikke, at jeg var gravid jo, så der gik planlægningen på en tur i foråret, men med termin i slut-marts, så er det nok ikke helt realistisk. Måske en efterårstur som min og Mias er mere realistisk, og hey, det er jeg i hvert fald klar på igen!

Denne gang skulle det så være med (tærrengående) barnevogn, og så ville vi prioritere at bo et hyggeligt sted i en af de lidt mindre byer. Allinge havde Nordlandet (hvor Underbar lå), og det ligger helt fantastisk smukt, så det kunne godt være en mulighed. Gudhjem var også enormt charmerende, men måske lige bakket nok til en barnevogn. Og så var der Svaneke. Med små fine gader, gamle huse, en hyggelig lille havn og selvfølgelig røgeriet. Jo, jeg tror, at Svaneke vinder i første omgang – så hvis I har gode hotel eller sommerhustips der, så byd lige ind!

Hammershus

På en af stierne ved Hammershus. Måske en bæresele er bedre end en barnevogn her, haha <3

Christian har besøgt Bornholm i folkeskolen, men ellers ikke, så planen ville være noget med at leje en bil, så man kan få set lidt mere af øen i sit helt eget tempo. Stranden ved Dueodde er klart på listen, og det samme er Hammershus (hvor det nye besøgscenter så gerne skulle stå færdig – tror det bliver vildt fedt).

Mia og jeg nåede aldrig forbi hverken Helligdomsklipperne, Døndalen, Rokkestenen eller Ekkodalen, som ellers var på vores liste – så de er på listen igen! Klatringen må vi nok springe over – det er ikke optimalt med en baby, tænker jeg – men selve granitbrudet ved Vang, hvor vi klatrede, vil jeg faktisk gerne have lidt tid til at gå rundt i, for der var virkelig smukt!

Så alt i alt: Det bliver en anerledes tur, end vi troede for bare en måned siden – lidt færre lange kærestemiddage på det ellers ret vilde udvalg af restauranter, lidt mere babykaos og bæresele. Om jeg glæder mig? Det tror jeg nok, jeg gør!

Bornholm

Ok, ja, det er hav med på alle billeder i det her indlæg. Jeg har et eller andet med hav. Og den her strand ved Allinge er da så fin! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget, jeg har glemt at fortælle