De perfekte hyggesokker

Det forkromede rabatoverblik // Black Friday

Godt, så det her indlæg er et forsøg på at undgå alt for mange rabatposts herinde – jeg tænker simpelthen, at samle de rabatter, som jeg synes er allermest interessante i det her indlæg. Det bliver altså opdateret løbende i dag og henover weekenden, hvis der skulle være flere gode deals, som jeg ikke havde spottet. Det betyder også, at I meget gerne må byde ind, hvis I er faldet over noget godt – så kan vi hjælpe hinanden til de bedste deals. Juhu! (I kan fx. se årets bedste Black Friday tilbud på min Insta lige her)

For også at undgå, at det bare bliver én lang liste (og fordi det er hyggeligt), har jeg samlet tre favoritter fra hver af de sites, jeg linker til. Festligt, I know. So far er alle sider nogle, som jeg har affiliate aftaler med – det kan i se på mine links, ved at de er markeret med en lille stjerne, og det betyder, at jeg får en lille bid af kagen, hvis I klikker noget hjem fra de sider, som jeg linker til. Så har vi alt på det rene: Ready, set, haps!

nakd_blackfriday

Teddycoat, sweatshirt, strik

30% på alle ikke-nedsatte varer hos Na-kd med koden BLACKWEEK til og med d. 27.
Na-kd har lidt i alle prisklasser og stilen kan godt blive liiidt Insta, men på for eksempel basis er de sindssygt stærke! Gå efter t-shirts (med og uden print), sweatshirts, strik og jeans som fx vintage Levi’s.

moodings_blackfriday

Badekåbe, kop m. underkop, lampe

25% på alt hos Moodings med koden NanaBechBF25 til og med på søndag
Moodings er primært nordisk, minimalistisk indretning i et ret fint spænd af prisklasser. Men man skal altså heller ikke glemme hele selvforkælelses- eller beautydelen af siden med fx. Karmameju, LA:Bruket og Meraki.

Boozt_BlackFriday

Kjole, støvler, frakke

25-50% på næsten hele Boozt til og med den 24. Ingen kode.
Boozt kender I. Et kæmpe udvalgt af brands i prisklasser fra Mango til Céline. Der er noget for alle, men man skal være hurtigt i forhold til størrelser – de forsvinder altid på no time herinde!

nelly_blackfriday

Slangestøvle, bucklestøvle, lakstøvle

20% på alt hos Nelly til og med d. 26. Ingen kode – rabatten er fratrukket på siden
Desuden er der unikke time-tilbud hele dagen i dag. Nå. Nelly er for mig lig glitrende festkjoler og ret så billigt fodtøj. Der er egentlig kommet mange lækre brands til derinde, men det jeg altid ender med at kigge på, er støvlerne fra Nellys eget brand. Ret ofte er det fede designs til virkelig billige penge som de tre her.

Justspotted_BlackFriday

Plakat 1, plakat 2, plakat 3

25% på alt hos Just Spotted med koden BLACKFRIDAY25 til og med d. 27.
Den giver nok sig selv, den her – Just Spotted er plakater og rammer, og der er virkelig mange smukke at vælge imellem. De her tre er blandt mine favoritter i øjeblikket, og ja, jeg har noget med ballerinaer.

Stoy_BlackFriday

Støvler, parfume, taske

Op til 60% på udvalgte varer hos Støy, ingen kode. Gælder kun i dag! 
Støy er i den dyrere ende, men så er der til gengæld mere at spare. Zarcoperfume er blandt mine favoritter herhjemme – man får så mange komplimenter for den! Og ja, jeg drømmer stadig lidt om Toga Pulla støvlerne.

h&m_BlackFriday

Jakke, kashmirtrøje, frakke

20% på alt hos H&M til og med d. 25. Ingen kode.
20% hos H&M er jo ikke nødvendigvis en vildt stor besparelse, men hvis man går efter overtøj eller noget fra Premium Quality linjen, så begynder det faktisk at batte. Og hvor pæn er den grønne kashmirtrøje ikke lige? 

Selected_BlackFriday

Uldfrakke, frakke, strik

25% på alle ikke-nedsatte varer hos Selected. Kun i dag. Ingen kode.
Selected er virkelig blevet et fast punkt på min shopperutine. Jeg finder mere og mere derinde, og specielt på overtøj er de helt eminente! Begge frakkerne har jeg været så heldig at få i gave, og de kan virkelig anbefales!

Andpants_BlackFriday

Bukser, sneakers, frakke

20% på næsten alt hos Andpants til og med d. 26. Ingen kode.
AndPants har måske ikke verdens største udvalg, men de har ederbankme gode ting, og så kan man ret hurtigt danne sig et overblik. Vildt rart! Og så er det bare en af de sider, hvor jeg altid kan finde noget godt!

Meotine_BlackFriday

Grøn læderjakke, pelsjakke, sort læderjakke

Op til 70% hos Meotine i dag. Ingen kode.
Årh, det her er en af de gode rabatter! Læderjakkerne er halv pris, og selvom temperaturen er lidt dum til dem nu, så er de også fede til foråret jo. Og ellers er der virkelig gode priser også på de varme jakker og frakker.

Zalando_BlackFriday

Nederdel, støvler, jumpsuit

Op til 70% hos Zalando – ingen kode.
Zalando er endnu en af de sider, der har lidt (eller faktisk meget) af det hele. Faktisk kan den være ret uoverskuelig, hvis man ikke lige ved, hvad man kigger efter, men med brands som fx Bikbok og Topshop, der er forsvundet fra Århus, så er siden altså et kig værd. Og hey, mon jeg kan passe buksedragten?

Zara_BlackFriday

Frakke, taske, jakke

50% på udvalgte ting hos Zara, kun i dag – ingen kode.
Good old. Selv uden procenter har Zara det med at lave nogle lækre ting til små penge, så med 50% er det altså billigt. Den dyreste af de tre ting koster 399,- og I kan jo se om I kan gætte hvilken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De perfekte hyggesokker