Fredagsdrømmerier & lidt om weekenden

Der er noget, jeg har glemt at fortælle

gravid

Såååeh. Det her skete altså. For et godt stykke tid siden endda – men det anede vi ikke dengang (eller for tre uger siden for den sags skyld). Det var faktisk først da jeg for under en måned siden begyndte at føle mig virkelig oppustet, at jeg fik taget en graviditetstest.

Resultatet kan i nok godt gætte jer til, og siden da er maven bare eksplotionsvokset! Maven, lykkefølelsen og taknemmeligheden.

Jeg er i uge 22 nu her – eller lige over halvvejs til de af jer, der heller ikke fatter et ord af det der #preggotalk. Jeg kan ikke passe nogle af mine bukser, en masse af mine overdele begynder at føles lige korte nok, og så bliver jeg simpelthen så hurtigt forpustet! Nåja, og så bøvser jeg en del lige pludselig. Haha. Men resten er en fest! Jeg lærer min krop at kende forfra hver eneste dag nærmest, og jeg er vild med den – den kan så meget og nu gror den et lillebitte menneske helt af sig selv. Det er da for vildt!

Den store historie om hvordan fanden man ikke opdager, at man er gravid, før man er halvvejs gennem graviditeten – den får I en anden gang.

Puh, jeg har glædet mig til at kunne fortælle jer det! Jeg har nærmest ikke kunnet skrive, siden jeg fandt ud af det – det har bare været den der helt store ting, der skulle fortælles om, før noget andet ligesom gav rigtig mening, så nu skulle der gerne komme et ordentligt flow herinde igen. Og som altid, må I endelige skrive, hvis der er noget bestemt, I er nysgerrige omkring!

Ellers må I bare have en fremragende aften – jeg er til event med en masse dejlige mennesker plus den lille, der kolbøtter rundt på indersiden af mig.

20 kommentarer

 • Emma

  STORT tillykke Nana 🙂 Det er da helt fantastisk!! Og du ser bare så godt ud på det her billede 🙂

  Ps. Jeg glæder mig lidt til at få historien om, hvordan man ikke opdager det – er nok lidt nysgerrig på det punkt 🙈😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tusinde tak :D! Jeg har det også helt fantastisk <3

   Haha, ja, det er altså også en god historie, hvis jeg selv skal sige det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Stort tillykke! Ih, hvor er det stort! Og den historie vil jeg megagerne ha’ en anden gang. Pludselig får jeg selv lidt paranoia over, om jeg mon kunne være gravid i skrivende stund uden at mærke det/se det. Imponerende hvad kroppen er i stand til.

  Jeg glæder mig til at følge hele processen. Du er sådan én, jeg har nemt ved at spejle mig i (aldersmæssigt osv.), og med en begyndende skrukhed på vej er det vildt spændende, at man kan få indblik i, hvad andre går igennem.

  Tillykke, igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Mange mange tak! Og sikke en dejlig kommentar altså! Jamen jeg er også helt mindblown over hvor sej kroppen er – at den bare kan køre hele showet fuldstændig uden hjælp, når bevidstheden ikke lige følger med. Det er helt vildt fascinerende!

   Jeg glæder mig også helt vildt til at dele hele processen herinde – ikke mindst fordi jeg netop kan fornemme, at der faktisk er en oprigtig interesse (og fordi jeg netop selv synes, at det er vildt sjovt at følge med i hos andre nu her).

   Tak tak tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Ej hvor dejligt! Stort tillykke med det Nana:-) Jeg vil glæde mig til at følge med og høre resten af historien. Jeg har selv termin d. 22. december, så måske støder vi på hinanden med barnevognen i foråret engang:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak :D! Og fedt, at du har lyst til at følge med :). Uuuh, en lille julebaby – hvor er det spændende! Sig endelig hej, hvis du spotter mig, vadende rundt i en barnevogns/babyboble engang i foråret <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Aj, wow! Kæmpe tillykke. Glæder mig virkelig til at høre mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Mange tak altså :D! Må snart få skrevet det indlæg færdigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det!! WOW – jeg fandt selv ud af, at jeg var gravid allerede ved 3+6, så at du ikke opdager det før – WOW, den glæder jeg mig til at læse 🙂 Men tillykke, det er fantastisk at skulle være mor og have en lille spire drønende rundt derinde. Jeg har selv 6½ uge til termin og det er det vildeste at jeg snart skal være nogens mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak! Haha, ja, det må lyde fuldstænding vildt for en som dig så :D! Jeg glæder mig også helt vildt til at se hvad det bliver for en <3

   Uh, nyd det sidste stykke tid af graviditeten så – og helt og lykke med den lille 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor fantastisk! Kæmpe stort tillykke 🙂 og glæder mig
  Meget til at læse historien om hvordan der kan gå så langt tid før
  Man opdager det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Jeg er også VILDT glad :D! Haha, ja, jeg kan fornemme, at det er en historie, der skal deles <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Ih hvor dejligt, stort tillykke!! Glæder mig til at høre om hvordan du ikke havde opdaget det xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak :D! Haha, ja, det er simpelthen også utroligt et eller andet sted 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NANA! Ej tillykke, hvor er det vanvittigt! Du lyder glad (og ser så smuk ud!), så det er godt at høre at alt er godt – på trods af måneder i vild uvidenhed 😀
  Du bliver en rigtig god mor, det er jeg slet ikke i tvivl om. Glæder mig til at følge med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Haha, tusinde tak :D! Jamen jeg er SÅ glad! Det er det vildeste i verden allerede nu, så jeg tør slet ikke tænke på hvordan det så bliver, når den faktisk kommer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Kæmpe tillykke! Tænk at du skal være nogens moar 😉 Det er alligevel vildt nok!
  Alle mine muskler gav op i uge 23 og lige pludselig havde jeg bare mave – det var vitterligt fra den ene dag til den anden 😀
  Kroppen er sgu finurlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak! Ja, det er helt surrealistisk :D! Jamen det var også lidt den følelse jeg havde omkring uge 20 (hvor jeg også fandt ud af det, ahem). Det er vildt fascinerende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saaaay whaaaaat! Hvor dejligt er det lige, kæmpe tillykke med det!
  Men du bliver simpelhen nødt til at dele historien med os, om hvordan man først oplever sin graviditet halvvejs inde i forløbet 😀 xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Det er helt fantastisk :D! Haha, jeg lover det! Historien kommer op i løbet af ugen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsdrømmerier & lidt om weekenden