16 favoritter fra Asos - og 20% på det hele

De perfekte hyggesokker

uldsokker

I var en del, der spurgte ind til sokkerne, da jeg havde stjålet min mors for et stykke tid siden – og nu har hun givet mig et tilsvarende par, og jeg har fundet ud af, hvor de er fra! De perfekte uldsokker kan findes hos Lauge – Århusfolket kender måske butikken på banegårdspladsen ved siden af Hans og Grethe (altså dem med kaffe og te). Det er ikke high fashion, men kvaliteten er der ikke en finger at sætte på! Og så er prisen vist også helt fornuftig, har jeg hørt. Jeg har en str. 35-38, er normalt 38 og de passer helt perfekt.

Så er tippet videregivet, hvis I er andre, der går og fryser om tæerne for tiden. Nåja, og jeg har ikke glemt jer andre – Birkenstock har lavet en ret fin deal på Zalando, så en to-pak med sokker koster 129 kroner, og de ser altså virkelig fine ud!

Med præcis en måned til jul er det en ret oplagt minigave til både andre og en selv, synes jeg. Man skal aldrig gå ned på varme sokker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 favoritter fra Asos - og 20% på det hele