Om at føle sig som sig selv

9 varme vinterstøvler

vinterstøvler

1: Ganni 2: Timberland 3: Billi Bi 4: Dr. Martens 5: Billi Bi 6: Timberland
7: Timberland 8: Caterpillar 9: Dr. Martens

Wow, det blev altså lige vinter på en uge der. Jeg tror, at mine elskede Vans har været på for sidste gang denne sæson – mine tæer var ved at fryse af mig i dag! Jeg købte jo heldigvis et par varme støvler fra Ganni sidste år, og de holder helt klart stadig, men I kender mig jo – et par støvler til resten af vinteren? Nej vel? Specielt ikke, når jeg i forvejen er liiidt udfordret på garderoben med den der badebold på maven (seriøst, jeg havde en frakke på i går, der kun lige præcis kunne lukkes). Suk altså.

Nå. Men netop derfor har jeg haft øjnene åbne i forhold til varmt fodtøj. I min verden holder de tykkere sneakers (som fx Adidas’ Superstar) hele året rundt – altså så længe der ikke ligger meterhøje snedriver – men det er virkelig også rart med støvler, hvor man bare ikke fryser fødderne! Og helst nogle lidt fede nogle af slagsen.

Som I måske kan fornemme, er det primært de lidt tungere snørrestøvler jeg har i kikkerten. Klasssikere som Timberland og Dr. Martens, der aldrig rigtig går af mode, men som bare ryger om bagerst i skabet i et par sæsoner før de tager sig en revival. Jeg har allerede set en del, der har stylet de brune Timberlands ret nice på Instagram i år for eksempel. Og skal det være lidt mere neutralt (og lidt mindre gult), så er de helt sorte versioner virkelig nogle gode bud! Nummer 1 og 5 er klart mere tendensprægede (ligesom mine egne fra Ganni), men det gør den hverken mindre fede eller mindre varme. Specielt dem fra Ganni er jeg ret vild med – farven er lige i skabet!

Har I allerede styr på støvlesituationen? Eller har I en favorit på collagen her? Lad mig endelig høre :)!

4 kommentarer

 • Anne V

  Hej Nana!
  Stort tillykke med den lille kolbøtte i maven. Må indrømme at din blog ikke er blevet mindre interessant (den var jo god i forvejen), men jeg er selv knap 23 uger henne med mit andet barn, så det er rigtig sjovt at følge dig! Ved godt du aldrig kommer til at lave en mummyblog, men håber alligevel du vil dele lidt ud bare engang imellem☺️
  Så fin skocollage. Har selv til min store overraskelse forelsket mig lidt i de gule Timberland, men der er mange andre fede. Og alle meget graviditetsvenlige, selvom bolden på maven bliver større og tungere☺️ Tror jeg skal tippe min kæreste om et julegaveønske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Tusinde tak 😀 Wow, jaok, det er rimelig tæt på med terminen så – tillykke til dig også!Decideret mommyblog bliver det helt sikkert aldrig, men det er klart, det kommer til at fylde mere og mere i takt med at maven også gør det ;).
   Jamen det er også dem, jeg er faldet helt for (til min egen store overraskelse) – hormoner måske 😀 haha. Ej, det kan altså noget, og de skal lige netop være super graviditetsvenlige nu her. Ellers bliver det altså en lang, lang vinter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Og så er der dem fra Skoringens eget mærke B&CO der til forveksling ligner nr. 5 fra Billi Bi – men kun koster 600 bobs (og tilmed i ægte ruskind).. Hilsen en lidt tykkere medgravid, nu med varme fødder – også når baby skal luftes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Bech

   Uh, godt tip! Varme fødder til billigere penge er guld værd :D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at føle sig som sig selv